hvordan du tilføjer et loft lys til en første niveau

hvordan du tilføjer et loft lys til en første niveauUdskiftning gulv og bordlamper med Loftlamper kan dramatisk ændre indretningen af ethvert rum , og er et projekt let inden for rækkevidde for de fleste gør- det -selv . I de fleste tilfælde vil installationen kræver skære igennem drywall og lofter , men i de fleste tilfælde nedskæringer vil være omfattet af lyskontakter og inventar selv . Måske den mest vanskelige del af projektet er trådning det elektriske kabel fra strømforsyningen til kontakten og stativ, men selv det kræver bare en lille smule tålmodighed . I dette tilfælde , vil lyset blive installeret fra undersiden

Du skal bruge: .
Nøglehullet sav eller kniv
. Fisk bånd til gevindskæring kabel .
To -leder ikke-metalliske kabel .
Skruetrækker .
Lyskontakt .
Elskab.
Lampen .
Stativ samleboksen og monteringsudstyr .
Elektriske stik .


1 .
Find en eksisterende kredsløb kan håndtere den ekstra elektriske belastning af det nye inventar . Sluk for strømmen til kredsløbet .
2 .
Skær åbninger i væggen og loftet , hvor du vil placere afbryderen og inventar . Hvis det er muligt , skal du placere skifte direkte over en stikkontakt for at gøre tappe ind i en eksisterende kredsløb lettere . Derefter skæres en lille åbning direkte oven over tasten , hvor væg og loft mødes . Dette hul gør det lettere at tråde ledning fra kontakten til loftet inventar .
3 .
Installer monteringstilbehør til kontakten og stativ. For overgangen , vil du installere en samleboks , der monterer direkte på væggen . Afhængigt af hvilken type lampen du installerer , kan du installere en samledåse for armaturet ledninger . Forsænket lys ofte kommer med påsatte forgreningsdåser . Uanset , vil du nødt til at installere en støtte beslag til lampen , der sættes på loftsbjælker . Stol ikke på loftet til at støtte inventar . De fleste beslag kan installeres gennem hullet man skærer for armaturet uden at kræve ekstra klipning.
4 .
Tråd det elektriske kabel med fisk tape , en stiv kabel, der er tilgængelig på enhver hardware butik , begyndende med kablet fra strømforsyningen til elskab. Næste tråd mere kabel fra switch box til fastholdelsesanordningen samleboksen hjælp af ikke- metalliske kappe kablet normeret til kredsløbet . Når dette er fuldført, vil du have en sort ( varmt ) tråd og en neutral tråd , der fører fra strømforsyningen til kontakten og et andet sæt af ledninger , der fører fra kontakten boksen til armaturet .
5 .

Tilslut den sorte ledninger til messing skruer på kontakten . Tilslut den hvide ledning fra strømforsyningen til den hvide ledning der kommer fra lampen kassen .
6 .
Sæt de sorte og hvide ledninger på lampen til ledningerne i armaturet samleboksen . Derefter bruger den hardware , der fulgte med lys , fastgøre armaturet til loftet samleboksen . Den grønne eller bare ledning fastgjort til lampen er jordledningen og skal tilsluttes til jorden skruen på samleboksen .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en baldakin med bregne stof
 • Sådan opdaterer lamper med spraymaling
 • maling teknikker til stuk vægge
 • hvordan man kan skære brugerdefinerede figurer i keramiske gulvfliser
 • hvordan man kan male frysere med marine malinger
 • hvordan man kan sammenligne vinyl plankegulve
 • hvordan man kan male termoruder trævinduer
 • shabby chic bevægelse og vindue behandlinger
 • holdbarhed af indvendige hus maling
 • vindue fortelt ideer
 •