karnap treament ideer

karnap treament ideerDu skal bruge:
Design bøger og blade
. Reoler , indbygget og fritstående .
Seng med opbevaring .
Osmannerne .
Trunk .
Garderobe .
Skab .
Kurve .
Knagerække .
Kommode .
Keramik skåle .
Bogreoler .

Hvad enten du har et slankt , moderne lejlighed eller et klassisk , country sommerhus , kan en smuk karnap lysere og transformere et værelse . Karnapper har længe været en favorit i hjemmet designere til den enorme mængde af lys , de bringer ind i et rum såvel som for det elegante , åbne føler, at de leverer til en indendørs rum . Med en bred vifte af karnap behandlingsmuligheder , at finde en , der supplerer dit hjem decor , vil ikke være svært .

Gardiner

Brug en tosporet gardinstang , at parre to fulde længde drapere stoffer skaber en elegant formelle look . Den underliggende struktur bør være en neutral tone . Vælge en neutral ren stof til din underlag vil bidrage til at filtrere stærkt sollys og øge privatlivets fred i et rum . En simpel baggrund vil også give de andre stof , du vælger at pop . For en mere dramatisk eller formelle look , kan du overveje en velour eller velour stof til overlay . For et casual look , kan du overveje en dejlig bomulds blanding drapere .

Roll-up eller romersk Shades

Installation en roll- up skygge eller en romersk på hvert vindue vil give dig en ren , elegant look . Individuelle nuancer med til at blødgøre udseendet af en karnap ved at tilføje form og kontur . Separat vindue nuancer også give dig mulighed for nemt at kontrollere det nøjagtige beløb, lys, du gerne vil indtaste dit værelse på alle tidspunkter af døgnet . Sørg for at du huske på polstring du har valgt for dine møbler når de beslutter om en stof til din nuancer .

Gardinkapper

Hvis din karnap udsigt til en have eller en baggård , kan du overveje en Valence behandling . En Valence giver en meget enkel , smuk mulighed for dem , der ikke kræver behandling af personlige gives af en drapere behandling . Du kan enten installere Valance tværs hen foran bugten eller følg kurve af bugten . En anden fordel ved en Valance behandling er , at det giver den maksimale mængde lys til at indtaste dine hjem via din karnap på alle tidspunkter.

Skodder

For dem , der kan kræve en smule mere privatliv , gulv-længde eller stol-længde skodder giver en stor mulighed . Træ skodder , især give en elegant , rustik til et værelse , mens også lade i en overraskende stor mængde lys .

Anden Artikel

 • hvordan du tilføjer farve 3
 • hvordan du installerer semi - flush lys
 • hvordan man kan hænge mail & regningen flettede kurve
 • hvordan man får tape rester ud af tæppe
 • anvisninger om, hvordan man hænge et tapet grænse
 • hvordan man lægger en parabol til en skorsten
 • hvordan man kan dekorere en marokkansk soveværelse
 • hvordan du installerer hexagon flise
 • ideer til aske trægulve
 • hvordan man kan male væggen stof
 •