Sådan opdaterer mørkt træ køkkenskabe

Sådan opdaterer mørkt træ køkkenskabeHvis du har købt et hus med en forældet køkken , så skal du ikke bekymre dig , fordi et par enkle tips kan hjælpe dig med at oprette et køkken miljø , der er egnet til de hektiske og travle rutine det opretholder
1 .
mørkt træ Køkken Cabinets Kan visuelt tiltrækkende
Skab et køkken plads , der er moderne , varmt og venligt selvom din køkkenskabe er en mørk skygge af træ . Interessant nok , er mørkere træ køkkenskabe betragtes som en luksus , så du skal ikke fortvivle, hvis dit synes at være en forældet smule. I ethvert køkken dekorative ordning fastsætter farve lyser og humør til at give dybde og karakter til rummet . Så hvis dit køkken frysere er en mørk skov, brug let farvede vægge og levende accenter at trække ud styrken af rummet . Beige og lys tan vægge indstille baggrunden scenen , der fremmer renhed, friskhed og effektivitet i køkkenet . Den neutrale træ toner af dine mørke frysere er en behagelig supplement til nymalede vægge .
2 .
mørkt træ Køkken Cabinets fortjener moderne hardware
modernisere din mørke køkken frysere med nogle enkle , elegante og moderne hardware . Slankt sølv hardware med en børstet nikkel tekstur kan være så tiltrækkende på mørke træ køkkenskabe . Resultaterne af at tilføje nogle moderne hardware til ethvert køkken rum er bemærkelsesværdige . Hvis du ikke har midlerne til at købe alle nye hardware , købe en dåse af sølv metallic spraymaling , og bruge det på din nuværende hardware . Vær sikker på at fjerne alle de hårde hvidevarer og spray male det i en udendørs område . Efter det tørrer , blot sætte den tilbage på din kabinetter , og wow , vil du virkelig blive imponeret .
3 .
mørkt træ Kitchen Cabinets kommer til live med Countertop tilbehør

Dramatiser dit køkken ved at tilføje nogle visuelt tiltalende køkkenbordet apparater og tilbehør til din bolig . Rustfrit stål er en populær og moderne struktur og design til køkkener , så brug det til at opdatere udseendet af din mørke kabinetter . Elegant rustfrit stål kaffekander , brødristere , og blendere alle skabe et moderne design til dit køkken . Desuden kan du tilføje nogle farverige røreskåle , dunke , eller plader i køkkenet bordplade til at give lidt farve og liv . Mørkere træoverflader som kirsebær , valnød , og mahogni på køkkenskabe skaber en varm og naturligt look , når parret med nogle moderne elementer .

Anden Artikel

 • Forskellen mellem kjole støvler og Ropers
 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • hvordan man kan få til at hænge vindue sengeforhæng
 • hvordan man opbygger et stort vindue plantageejer boksen
 • Polka Dot soveværelse ideer
 • hvordan man kan hænge lys lavet af vinflasker
 • hvordan man kan hænge dobbelt forhæng
 • hvordan man vælger flydende trægulve
 • hvordan man kan købe spisestel efter størrelse
 • hvad størrelse solpaneler skal jeg bruge?
 •