guide til om en keramisk flise mønster

guide til om en keramisk flise mønsterDu kan lægge en keramisk flise mønster i simple rækker eller du kan oprette en spektakulær keramiske fliser gulv eller væg ved at være kreativ med dine keramiske fliser installation . Med dagens store udvalg af farver , former og størrelser af fliser , kan du lægge keramiske fliser i et vilkårligt antal mønstre

evaluere din Space

Kig på det rum , hvor du planlægger at lægge fliser i. Ligegyldigt hvad keramiske fliser mønster, du i sidste ende vælger , bør det passer til alle dele af rummet .

Lav en lang , smal stue fremtræder bredere ved at placere linje i keramiske fliser i et mønster at narre dine øjne og sind til at tro, at formen af rummet er mere passende .

Overvej lyse keramiske fliser for at gøre en lille plads syne større . Hvis du ikke ønsker at bruge en monokromatiske farvevalg , kan du altid lægge i farvet accent fliser for at tilføje interesse .

simple til komplekse mønstre

Tag en fire-tommer kvadrat af keramiske fliser og tænke på alle de måder, du kan indstille den . Bortset fra en straight-træk mønster , kan du forskyde mellem leddene for at få en anderledes udseende . Drej at firkantede fliser diagonalt , og du kan få en helt anderledes udseende for et værelse .

Nu mener et rektangulært stykke flise . Du kan styr på sin placering som du ville til murværk . Du kan ændre retningen af fliser i en lang række mønstre .

Tænk at bruge to eller flere forskellige størrelser af keramiske fliser i dit layout . Nu kan du få et uendeligt antal måder at gøre din flise installation unik. Når du overveje at tilføje endnu en forskellig farve flise til blandingen , kan du se er der ingen grund til at tænke en keramisk flise gulv eller væg nogensinde ville være kedeligt . Hvis du ikke kan finde et mønster , der passer , kan du altid skære brik til at oprette din egen flise mønster .

Se på eksempler på flisebelægning layout tilgængelig online og i lokale hjem forbedring centre . Når du beslutter dig for et mønster , så husk at købe tilstrækkelige mængder af alle fliser til at fuldføre dit projekt . Du skal også købe kant og accent fliser i tillæg til cementmørtel og afstandsstykker til afslutte din flise installation .

Mark ordet for Tile Installation

Mark en lige kridtstreg omkring to meter fra den længste , mest lige væg i rummet . Pop din kridt linje for at markere en 90- graders vinkel omkring to meter ind fra den korteste væg . Dobbelt -tjek disse linjer for nøjagtighed .

Set ud en løbe af flise mønstre med deres afstandsstykker til at sikre, at du kan bruge din kridtstreg som en rettesnor , og at dine vægge er lige . Mindre flise kan komme tilknyttet netting , der besidder en løbe af flise sammen uden brug af afstandsklodser . Du skal placere større flise separat . Hvis din væg ikke er lige , kan du nødt til at skære fliser , der passer ved siden af .

Snap yderligere gitterlinjer , når den oprindelige linje er firkantet . Disse kan hjælpe dig med at sørge for kurser flise forbliver lige . Selv med afstandsstykker , kan briklayout slippe lidt . Ved at bruge gitterlinjer , er du mere tilbøjelige til at holde flisen lige .

Start i det hjørne , hvor du placerede den første 90- graders vinkel . Læg tætningsmassen eller thinset anbefalet af flise fabrikanten . Indstil fliser på plads . Sørg for som du går , at fliserne er lige , og at du følger det mønster . Tillad fliserne tørre i stedet for 24 timer før du påfører injektionsmørtel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre luftfriskere til din bil
 • hvordan man kan fortælle , hvad værdien er af pensioneret Limoges nipsting kasser
 • glasblokke bruger
 • design tips til hvælvede loft stuer
 • sydvest interiør ideer
 • letvægts cement bordplade DIY
 • kan du male over syre bejdse ?
 • hvordan man kan dekorere din stue i orange
 • hvordan man hjørne mosaik flise ark
 • hvordan man gør venetiansk gips se på dine vægge til en masse mindre
 •