halogenbelysning alternativer

halogenbelysning alternativerHalogen lys har været et populært valg af pære for sin evne til at give en høj farvetemperatur , men de indtager store mængder energi i forhold til andre muligheder for belysning til rådighed . De udgør også en brandfare på grund af de høje mængder af varme , de genererer . Nedenfor er flere muligheder for belysning , som er lysere , mere omkostningseffektive og køligere end en halogen pære .

Xenon Kort Arc

Xenon lygter er nyttige på grund af deres evne til at producere høj temperatur lys . Mens en typisk glødelampe har en farvetemperatur på omkring 3000 K , en Xenon kort bue lampe har en farvetemperatur omkring 4000 K. Sollys har en temperatur på omkring 5700 K. Xenon foretrækkes for sin lysstyrke og evne til nøje at matche udseendet af sollys . Xenon kort buelamper få ansøgninger i videoprojektorer og søg lys .

sparepærer

Kompaktlysstofrør var udformet som en energibesparende erstatning for glødepærer . CFL 's har en længere levetid og bruger mindre strøm end traditionelle glødepærer . På grund af deres lavere energiforbrug de også producerer mindre varme . De sidste mellem 6. 000 og 15. 000 timer. CFL pærer fås i en række farvetemperaturer fra en blød hvid ( 2700 K ) til en blålig-hvid dagslys pære ( 5000K ) . Den markante forskel mellem en CFL og en halogenlys dog warm-up tid . Mens en typisk glødelampe vil være på sin lyseste næsten øjeblikkeligt , en CFL behov alt fra et par sekunder til tre minutter til at nå op på fuld lysstyrke , afhængigt af vejret og producent . USA's Environmental Protection Agency støtter deres anvendelse i deres kampagne for at bekæmpe den globale opvarmning .

LED 's

Fra en ydmyg start som det røde lys indikatoren for elektronisk udstyr , LED -teknologi avancerede kraftigt i 1990'erne . Lyseffekten blev øget , og LED- lys er blevet populære for deres evne til sidste langt længere og forbruge mindre energi end traditionelle glødepærer og halogenpærer . LED pærer har en omtrentlig levetid på 50. 000 timer, mens halogen pærer sidste for omkring 2. 000 timer. LED- lys har været brugt til at erstatte trafikken signallys i mange byer for at reducere arbejdskraft ( fra erstatter udbrændte pærer ) og skære udgifter til energi . Høj effekt LED 's ( HPLED ) er egnet til brug i lommelygter og lyse lamper . Startomkostninger er dyrere end halogenpærer , men prisen for el og udskiftning pærer er meget lavere på grund af deres levetid og lave energiforbrug .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en hjemmelavet kork bestyrelse
 • hvordan man kan ændre fra en almindelig pære til LED
 • hvordan man kan sammenligne Formica til wilsonart
 • DIY : japansk stil glidende skærme
 • dr.
 • hvordan man omlakering en retro metalbord
 • hvordan du tilføjer metallisk til din maling
 • hvad er en karmen i byggeriet ?
 • hvordan man laver en brugerdefineret kofanger for vugge eller barneseng
 • køkken bordplader & backsplashes
 •