hvordan man vælger den bedste måde at fjerne tapet og grænsekontrol

hvordan man vælger den bedste måde at fjerne tapet og grænsekontrolBaggrund og grænsekontrol kan være en reel smerte for at fjerne . Men ved hjælp af de rette værktøjer og teknikker , kan du få Wallcovering slukket på ingen tid . Her er nogle forslag
1 .
Beslutte , hvis du virkelig ønsker at fjerne tapet . Mange mennesker vælger blot at male over tapet i stedet for at fjerne det . Jeg personligt anbefale , at du fjerner tapet dog tage nogle af disse ting i betragtning .
1 . hvilken form er tapet i ? Er det bobler eller Klemtningen off ? Er kanterne kommende unglued ? Nogle enkle reparationer kan ske til tapet såsom at bruge søm reparation lim til at lime ned ad en tapet sømme , der kommer løs .
2 . hvilken form er væggene i under papiret ? Hvis væggene var virkelig ru eller ulækkert det kan være lettere at forlade papiret op . Nogle mennesker vælger at sætte en væg foring eller papir over ru vægge med det udtrykkelige formål at male og gøre det til at se glat .
3 . hvor meget er det værelse, der anvendes ? Hvis det rum, der er tapetseret ikke brugt meget og set af mange mennesker , så kan det ikke være værd tid tager papiret ned og måske male over papiret er bedst .
Hvis du vælger at male over papiret så sørg for at prime den første med en plet blokering primer . Du ønsker ikke mønsteret på papiret kommer gennem din maling !
2 .
Mange mennesker kan lide at fjerne tapet ved hjælp af følgende metoder .
1 . dampere . Damp fjernelse er normalt en sidste udvej for mig personligt , enkelt, fordi jeg finder det damper til at være en maling at arbejde med . Nogle gange kan en damper er den eneste måde at få genstridige papir ud , men jeg sjældent nødt til at ty til at bruge denne metode . Du kan købe dampere derhjemme forbedring butikker eller leje en fra en leje center i nærheden af dig . Bare sørg for at være forsigtig , da dampen er utrolig varm og kan brænde dig . Også når du bruger en damper sørg for at arbejde i små sektioner og holde damperen hovedet bevæger sig konstant . Steam 4 ' med 4 ' sektioner på et tidspunkt, så skrælle med hånden eller med en skraber .
2 . kemikalier . Mange mennesker ( mig selv inkluderet ) vil gerne bruge kemikalier , der hjælper med stripning tapet . Jeg kan godt lide at bruge på kaldet diff, men der er mange mærker på markedet , som fungerer godt . Formålet med kemiske tapet flyttefirma , er, at de bryder ned den lim, der holder papiret eller grænse på væggen . Jeg synes, at disse kemikalier typisk arbejder bedst , når du køber den koncentrerede versioner , der bliver blandet med varmt vand . Også ved hjælp af en scoring værktøj ( en håndflade størrelse værktøj , der sætter små huller i papiret ) vil lade opløsningen at trænge bedre . Brug dine hænder eller en skraber ( brede ben kit knive arbejde godt ) og start i kanterne eller hjørnerne af papiret , når peeling .
3 . mildere kemikalier . Mange mennesker kan ikke lide at bruge diff og andre løsninger , så de vil bruge en blanding af varmt vand og flydende skyllemiddel . Denne blanding fungerer godt ( men ikke typisk samt diff i min mening ) og er helt sikkert mindre " giftig " og derefter andre kemikalier . Igen, vil du følge de samme instrukser fundet i trin 2 for peeling off papiret
3
Der er mange forskellige værktøjer og tricks , når du fjerner papir eller kant: .

Værktøjer : brede ben kit knive til skrabe papir , svampe og klude for at fugte papir og anvendelse af løsninger , dropcloths for at beskytte dine gulve , at stiger nå høje rum , hvor han scorede værktøjer til at hjælpe det varme vand eller løsninger for at nå papirets lim nemmere .
Nogle tips :
1 . brug varmt vand med løsninger eller ved sig selv som den nedbryder limen bedre end koldt vand
2 . ikke grave alt for dybt med din skraber , når de forsøger at skrabe papir , vil du blot måle væggen og er nødt til at reparere den senere
3 . Lad det varme vand eller opløsning suge ind i papir til ca 10-15 minutter , før skrabning eller afskalning papiret ud
4 . prøv at starte på kanten af papiret ( fælles ) og skrælle store dele
5 . når papiret er fjernet , skal du sørge for at gå rundt med klude /svampe og varmt vand /løsning til at fjerne overskydende lim , der kan overlades klamrer sig til væggen
6 . før maling bruge en primer til at forsegle væggene og at holde sig til enhver tapet lim rest, som kan stå

Anden Artikel

 • vindue frosting typer
 • letvægts cement bordplade DIY
 • hvordan du opdaterer et badeværelse forfængelighed
 • hvordan man kan lede efter kunstige skovplanter & små træer
 • hvordan man kan gøre terninger dekorationer
 • hvordan man designer en bachelor soveværelse
 • hvordan man kan anvende maling på bløde vinyl
 • hvordan man kan sammenligne vinylgulve produkter
 • hvordan man kan fortælle tæppe kvalitet
 • lavvandede mount vindue behandlinger
 •