konkrete overlay ideer

konkrete overlay ideerBeton overlays kan bruges til at tilføje en dekorativ touch til betonoverflader eller fastsætte konkrete overflade problemer . De kan bruges til at udjævne overflader, som har skaleret eller tilhugget væk eller udjævne mindre pukler og dale . Konkrete overlejringer er en blanding af cement , samlede ( sand , kvarts eller kalciumkarbonat ) og tør eller flydende polymerer . Den polymerer tjene som en akryl-type lim , der hjælper overlejringer obligation til underlaget .

Prægning , prægning eller strukturering

Du kan dukke op igen , eller dække dine gulve eller vægge med stemplet , påtrykt eller tekstureret beton overlays . Disse er normalt 1/4-inch til 1/2-inch tykke , som bestemmes af stempel eller imprinting brugt mønster . Dette overlay formulering er designet til at tørre langsomt at give håndværker tid til at stemple et mønster på overlay . Du kan oprette overlay til at ligne sten, fliser skifer eller andre naturlige overflader .

Selvnivellering Overlay

Overvej at bruge en selvnivellerende overlay til niveau eller glatte ud beskadigede gulve . De kan også bruges til at ændre farven på gulvet, da de kan være integreret, eller topikalt farvet hvorimod de almindelige betonoverflader er dårlige kandidater til farvning . Dette overlay tørrer i 3-4 timer, hvilket gør den ideel til hurtig turnaround -projekter . Til dette overlay til at arbejde , skal du anvende en tykkelse på mindst ¼ tommer og op til 2 inches .

Spray-On Overlay

Et andet konkret overlay idé er den spray på beton overlay . Det kan bruges på fortove , indkørsler , verandaer og terrasser , blandt andre . Det er mest ideel til pool dæk , da de gør overfladen skridsikker . Det gør også overfladen glat , så de ikke til at hage badetøj vejen almindelig beton gør . Yderligere fordele inkluderer meldug resistens , holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Fordi du er sprøjtning det på , skaber det en splatter eller Knockdown tekstur . Du kan også bruge stencils til at lave mønstre på betonoverfladen i stedet skal dække hele området med overlay .

Lodret Beton Overlay

En konkret overlay idé til vægge er brugen af vertikale beton overlays . Dette vil tillade dig at forme eller stempel designs og mønstre på din betonvæg for at skabe en 3D effekt . Du kan også tilføje farve til dette overlay med konkrete pletter . Dette overlay kan bruges på betonvægge , blok vægge og gips . Det kan anvendes op til 3- inches tyk . Endelig kan det være forseglet med en blank eller mat finish .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en gardinstang på en metaldør
 • hvordan man kan dekorere med antikke grydelapper
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med plader
 • lampen hardware
 • hvordan man kan identificere Rosenthal kina mønstre
 • hvordan man bruger feng shui til at forbedre din økonomi
 • hvordan man kan male en emhætte
 • hvordan man kan dekorere en lego soveværelse
 • hvordan man kan male solitex loftplader
 • hvorfor vi bruger maling i indre rum
 •