maling dekoration ideer til en lejlighed

maling dekoration ideer til en lejlighedMaleri din lejlighed er en af de billigste og nemmeste måder at opdatere udseendet og gøre en lejet plads føle dig hjemme . Hvis du er heldig nok til at have en udlejer , der ikke har nogen indvendinger mod dit maleri væggene og trim i din lejlighed , er der en verden af maling dekoration idéer, som du kan trække på til at personliggøre din plads . Forståelse af nogle grundlæggende farveteori og maleri teknikker vil hjælpe dig med at oprette en look, der er friske , indbydende og helt dit eget.

Carry et farvetema

Vælg en farve tema for hele din lejlighed og bære det fra rum til rum . Det betyder ikke nødvendigvis, at bruge de samme farver i hvert værelse , men snarere vælge vigtigste farver til hvert værelse , der har samme lysstyrke eller intensitet . En samlet tema vil gøre din lejlighed føles som en progression af farve i stedet for som en samling af afbrudt værelser . En af de nemmeste måder at gøre dette på er at vælge en producent af maling , finde en farve , som du kan lide og arbejde med farver fra den samme kollektion .

Leg med Color

Når du arbejder i en lille rum som en lejlighed eller en ejerlejlighed , lille rører have en stor indvirkning . Accent vægge er en populær måde at tilføje en punch af farve til et rum-og det er et look, der er let at opnå . Du skal blot male tre vægge i rummet med en blød eller neutrale farver , og vælg derefter en lys , dramatisk farve til den fjerde væg .

Der er andre måder at tilføje farve og interesse for dine rum så godt. I et rum med wainscoting , vende den forventede mørke -on -the-bottom farveskema . Prøv at male wainscoting en smøragtig gul under en dyb , fyldig chokolade brun over stolen skinne . Hold wainscoting samme farve i hele lejligheden til at samle rummet , eller bryde farven på hjørnerne for en mere dramatisk effekt .

Paint Udenfor Lines

Alt for ofte , moderne lejlighed værelser er konturløse kasser med minimal trim og lidt arkitektonisk interesse . Tilføj interesse ved hjælp af farver på uventede måder . Maling ud over grænserne i væggene-wrap en lys farve rundt om et hjørne og halvvejs på tværs af tilstødende væg , eller bære farven i en stribe ned langs en hall . Vende den typiske accent væggen farveskema-maling tre vægge i en rig , dyb farve og vælge en blegere tone for de resterende væggen, så bære den op på loftet

Tilføj farvedetaljer med Paint

Brug maling . for at tilføje dybde , fremhæve funktioner eller blot overraskelse øjet . Fremhæv en samling af malerier eller miniaturer ved at male en serie af striber ned fra loftet . Varier længder og bredder for at matche rammer malerierne , så hænge hvert maleri i sin egen stribe , eller hænger flere malerier i en stribe , der løber fra loft til gulv . Opnå en subtil satin stribe effekt ved at male væggene i en enkelt dyb farve , derefter male striber over maling i en klar gloss finish hele vejen rundt i lokalet , eller på én væg . Teknikker som svamp maleri , kæmning eller rag-rullende alle tilføje tekstur til almindelig vægge uden at blive overvældende .

Anden Artikel

 • vindue trim monteringsvejledning
 • vindue behandling møbler
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i en traditionel stil
 • hvordan man kan vinden en nøgle vægur
 • hvordan du installerer trægulve & mønstre
 • hvordan man bruger accent tæpper til hjemmet udsmykning
 • pleje af natursten
 • hvordan man laver en 50’er look med flise
 • hvordan du fjerner permanent markør fra en tør slette tavle
 • dr.
 •