DIY bad spejl indramning systemer

DIY bad spejl indramning systemerFøje en ramme til en kedelig badeværelsesspejl at give den et strejf af elegance . Forskellige virksomheder sælger spejl indramning kits . Lær dine muligheder og finde ud af, hvordan forvandle dit badeværelse spejl på en eftermiddag

Du skal bruge: .
Højtryksrengøring
Træk skraber .
Metal spartel .
80-. til 120- grus sandpapir
2-. til 4- tommer pensel
Primer .

Selection

Der er forskellige spejl udformningen kits til rådighed fra flere forskellige virksomheder . Før du kigge efter et sæt , måle dit spejl , så du kan bestemme den korrekte pris . Overvej dit budget , det udseende, du vil oprette , og den tid engagement du har. Kig på den plads , du har omkring dit spejl og kontrollere, at rammen vil passe . Nogle virksomheder vil gøre spejlet frames custom designet til at passe dit spejl . Andre sælger præfabrikerede hjørne og side stykker til at oprette en brugerdefineret kig på et lavt budget . Med en præfabrikeret kit , kan du sikkert købe og installere den samme dag . En brugerdefineret rammen kan tage lidt tid at nå frem , før du kan installere den.

Installation

Før du installerer nye spejl ramme , skal du muligvis udskifte den hardware , der holder det på plads . En ramme vil ikke være i stand til at sidde fladt mod et spejl , hvis der er voluminøse klip holde den på plads . Nogle kits kommer med nye , mindre spejl klip . Du kan købe mindre klip på et hjem forbedring butik så godt. Fastgør klip , før du fjerner den gamle klip , så spejlet bliver på sin plads , mens du arbejder .

Hvis du har købt en præfabrikeret ramme kit , skal du klippe det til at passe dit spejl før installation . Kits med hjørne dækker vil skjule en klippe , så du ikke behøver at bekymre dig om at tilslutte sig hjørner perfekt . Mål omhyggeligt og skæres alle kanter , før du installerer spejlet .

Hvis du har bestilt en skræddersyet ramme kit , skal du samle det, før at hænge den . Brug af lim og hjørne forbinder hardware , samle spejlet efter fabrikantens anvisninger . Det er bedst at gøre dette på en flad , glat overflade , der ikke vil ridse rammen , mens du arbejder .

Frame kits er normalt behængt med lim eller tape , så du ikke behøver at fylde sømhuller eller male rammen , når den er hængt . Det er nyttigt at have en anden person til at hjælpe dig hænge rammen , især hvis det er stort . De kan hjælpe dig støt rammen og holde det niveau, som du hænge den på spejlet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afgøre specifikationer for gulvtæpper
 • hvordan man kan male en rusten metaldør
 • ledede versus halogenbelysning
 • hvordan man kan anvende urethan med en lam uld pad
 • hvordan man får tape rester ud af tæppe
 • hvordan man opbygger en daybed med opbevaring nedenunder
 • hvordan man kan gøre fantastiske gingerdough til din potpourri
 • hvad er kravet stof ?
 • hvordan man kan sælge fostoria krystal
 • land centrale ideer
 •