Hvordan kan jeg tegne en plantegning ?

Hvordan kan jeg tegne en plantegning ?Grundplaner opstår, når et værelse bliver renoveret eller ombygget . Væsentlige , at de er små udgaver af værelsesprisen skitseret på papir efter skala . Der er også flere edb- programmer, der kan bruges til at lave planer for værelse design , og nogle er endda tilgængelig for gratis download på nettet, men hvis du er hastet til tiden så en papirbaseret grafen for en grundplan kan være den bedste løsning .

Formålet med en Floor Plan graf

Målet med graftegning en grundplan er at have en præcis idé om den afsatte plads. Uden grafen , kan du bare øjeæble rummet og gæt hvad renoveringer kan gøres , og hvad indretning ville passe ind i rummet . Grafen giver dig mulighed for at se, hvad der vil være muligt eller umuligt uden reelt at ændre noget .

Der er to forskellige niveauer af grundplan grafer . Jo enklere slags foranstaltninger kun gulvplads , ser ned på værelset , og er mest nyttigt for omarrangere møbler eller andre former for grundlæggende renovering . De mere komplicerede slags skaber en særskilt plan for hver væg , afstand ud vinduer og hjørner , og bruges til at hænge kunst , reoler , og andre mere detaljerede former for dekoration .

Oprettelse af en graf

Du bliver nødt til at begynde med at måle rummet og vælger en skala til at bruge . Gulvet plan i rummet kan måles med en simpel målebånd (forudsat den er lang nok ) . Notere ned længden af væggene , herunder bredder af døre og vinduer . Det kan hjælpe at lave en grov skitse , som du kan mærke med målinger for en nem reference .

Når du begynder at skitsere planen på millimeterpapir , skal du bruge en lineal og en blyant , helst en , som du kan slette nemt . Skalaen du vælger, afhænger af, hvordan detaljeret du ønsker at være , og hvor stort værelse eller hus er . For en grundlæggende plantegning , kan du sige , at en plotning " blok " er lig med 1 kvadratmeter , og måler ved fødder . Hvis du vil have en langt mere detaljeret plan , kan man sige , at 1 tomme svarer til en fod .

Planlægning ud Detaljer

Når du har din grundlæggende plantegningen tegnes ud , kan du oprette møbler eller andre genstande at sprede omkring graf , som du plotte dit værelse design . Skåret ud møbler figurer fra millimeterpapir , og gøre dem til at skalere , eller så tæt på skala , som du kan . Vær sikker på at mærke dem, så du kan huske , hvad møbler , de er . Du kan også oprette to- skala vægge , vinduer og døre til at placere rundt på gulvet plan, hvis du har planer om større ombygning . Når du finder en plan , du kan lide, kan du oprette en permanent kopi med den struktur og design trukket i.

Anden Artikel

 • letvægts cement bordplade DIY
 • hvordan du installerer keramiske fliser med en træsorter færdig kant
 • hvordan man kan flise brusebad vægge med marmor
 • hvordan man laver en prinsesse headboard
 • hvordan man kan hænge keramiske masker
 • shabby sheek soveværelse ideer
 • instruktioner til spejl resilvering
 • hvordan man laver en Valance mønster
 • hvordan du installerer keramiske fliser mod tæppe
 • ideer til en snavs cykel tema soveværelse
 •