ideer til en bue vindue , der dækker

ideer til en bue vindue , der dækkerBow vinduerne er en smuk arkitektonisk accent i ethvert rum , og en korrekt påklædt karnapvindue kan være omdrejningspunktet for rummets indretning . Vindue belægninger til buede vinduer behøver ikke følge kurven i vinduet til at blive en succes , men vinduet behandlinger , der accent figuren kan føje til drama i visningen. Når man overvejer ideer til en bue vindue , der dækker , bør du huske på både æstetik og andre spørgsmål, såsom privatlivets fred og lys filtrering .

Montér en Soft Cornice

I window dressing sprogbrug en gesims er en ramme monteret på væggen over et vindue eller et sæt af vinduer til at skjule gardin hardware . Det kan være særligt effektiv til en bue vindue, der har meget lidt vægplads mellem vinduerne , da det er næsten umuligt at hænge enkelte gardiner over hver vindue, når der ingen mur til at holde stængerne . En gesims hang omkring seks inches over toppen af alle vinduer vil skjule individuelle gardinstænger og holde udseendet af et enkelt vindue enhed . Hænge enkelte blinds over hver vindue eller bruge en ekstern mount til at hænge blinds over to eller flere vinduer .

Custom Traverse Rod

Traverse stænger bruges typisk til at hænge knivspids-plisserede gardiner over straight vinduer , men du kan bestille brugerdefinerede -made buede traverse stænger til at hænge gardiner på tværs af hele bredden af din bue vindue . Stavene er bygget med skydere , der passer ind i et spor og kan flyttes ved at trække på en draperier ledningen . Gardinerne kan åbnes i én retning fra side til side eller fra midten og udad . Producenter som Kirsch og Graber Bay tilbyder fleksible og buede travers stænger , der kan bøjes og skåret til at passe dit eget vindue konfiguration .

I stedet for at hænge den typiske knivspids-plisserede gardiner fra en travers stang , så prøv at hænge sheers langs vinduer og en Valance foran sheers på en stang monteret på bagsiden af en gesims . Du vil være i stand til at trække sheers lige som du ville et vindue skygge eller et forhæng , der afslører den opfattelse for dagen og tilbyder en smule af privatlivets fred om aftenen .

Drej en Bow Window i et vindue Nook

Hvis buen vinduet er bygget over en vinduesplads eller et vindue hylde , mener gøre det til en hyggelig vindue krog med et enkelt vindue behandling hang over hele åbningen . I stedet for at forsøge at følge en kurve over muren , montere hardware på væggen uden for kurven og hænge en stang på tværs af åbningen . Når tæppet er trukket , buen vinduet bliver en dejlig lille skjult krog til meditation eller læsning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan lægge keramiske fliser på et ujævnt cement gulv
 • dr.
 • hvordan man kan slippe af nye tæppe røg
 • ideer til påfyldning en italiensk omdrejningspunktet
 • hvordan man kan dekorere en boghylde i fantastiske nye måder
 • halogenbelysning alternativer
 • hvad er den bedste måde at hænge tapet grænse?
 • hvordan man kan dekorere en bourgogne soveværelse
 • hvordan man opbygger en gør det selv -vinduet tremmer
 • log hjem køkken ideer
 •