hvordan man kan hænge Loftlamper

hvordan man kan hænge LoftlamperHængende en loftlampe-uanset om det er en fan eller en lys-kan virke besværligt, men det er en forholdsvis simpel elektrisk projekt , som er godt inden for rækkevidde for de fleste gør- det -selv . Bortset fra lidt drywall skære-og patching , hængende et armatur og ledninger det til en switch kræver lidt mere end evnen til at tråden el-kabel på tværs af et loft, og foretage nogle enkle elektriske forbindelser

Du skal bruge: .
Nøglehullet har set eller utility kniv .
Fisk bånd til gevindskæring kabel .
To -leder ikke-metalliske kabel .
Skruetrækker .
Switch .
Elskab.
Lamper .
Bandage bar til at hænge stativ .
Stativ samleboksen .
Tape .
Elektriske stik .


1 .
Tie til et kredsløb , der kan håndtere den ekstra strøm . Må ikke overstige 1. 440 watt af magt på en 15- amp kredsløb eller 1. 900 watt på en 20- amp kredsløb . Du kan identificere strømstyrken i et kredsløb ved kontrol af afbryderen . Det vil have strømstyrke trykt på det . Beregn watt ved sammenlægning af watt af hvert enkelt apparat på banen . For lamper watt fastsættes af den enkelte pære . Andre apparater vil have deres effekt trykt på dem
2
Find en stikkontakt-. formelt kendt som en " beholder "-at tjene som strømforsyning .
På dette tidspunkt , skal du gå til afbryder og afbrød strømmen til stikkontakten . Tjek på udløbet til en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der ingen strøm .
3 .
Skær væg og loft åbninger , hvor du vil placere kontakten og stativ. Armaturet Hullerne skal være mellem to bjælker , som du kan finde ved at trykke på loftet og lytter til en ændring i lyden . Cut anden lille åbning , hvor loftet og væggen deltage direkte oven over tasten hole at gøre gevind kablet lettere . Vejledningen til armaturet skal fortælle dig, hvor stor en åbning , du behøver.
4 .
Installer den boks, der vil holde kontakten ved at fastgøre det direkte på væggen med skruer . Skift kasser ikke behøver at være knyttet til væg pigge. Tag strømmen leverer afløbet fra krydset boks, der tillægger det til væggen , så du kan tråd elektrisk kabel .
5 .
Installer armaturet hardware . String en metal tandbøjle bar mellem de to bjælker og anbringer med skruer . Vedhæft et armatur junction boks til skinnen bar . Armaturet vil hænge fra samleboksen . Stol ikke på loftet til at støtte en lys armatur .
6 .
Tråd el-kabel til switchen med fisk tape . Feed tapen fra væg- loft hul på tværs af loftet til fastholdelsesanordningen . Fastgør ledningen til slutningen af båndet på armaturet hullet og træk fiskene båndet tilbage mod væggen loftet hul . Drop denne ledning ned til afbryderen . På kontakten , wrap i slutningen af den hvide ledning med et stykke tape til at angive , at det vil være lastet med en strøm. Gør det samme til den anden ende på armaturet samleboksen .
7 .
Tråd el -kablet til magten leverer beholderen på samme måde som du gjorde for kontakten .

8 .
Gør ledningsforbindelser . Fastgør de sorte og hvide ledning med tape til messing skruer på kontakten . På strømforsyningen , vedlægge alle de sorte ledninger sammen med elektrisk tilslutning . Gør det samme med alle de hvide ledninger . Slut alle jordledninger-de er enten grøn eller bare kobber-sammen . På armaturet vedhæfte den hvide ledning med tape til fastholdelsesanordningen sorte ledning . Dette vil levere strøm til fastholdelsesanordningen . Fastgøre untaped hvide ledning fra strømforsyningen til den hvide ledning på stativ . Endelig lægger den sorte ledning fra kontakten til den sorte ledning fra strømforsyningen .
9 .
Fastgør kontakten til sin kasse og erstatte beholderen i sin boks . Patch drywall hullerne med en gipsvæg lappe kit .

gode råd og advarsler


 • Før du begynder at arbejde så sørg for at afskære elektrisk strøm til stikkontakt , der vil tjene som en strømforsyning .
 • Anden Artikel

 • hvor meget er det at Rehang vindue behandlinger ?
 • hvordan man får udseendet : moderne stil udsmykning
 • hvordan du installerer prepasted væg grænsen
 • ideer til en Noahs Ark værelse tema
 • hvordan du udskifter en spejlet skab dør
 • hvide køkkenskabe ideer til bordplader og backsplash
 • hvordan man kan blande og mørkere væg maling med et farvehjul
 • vindue frosting typer
 • ideer til at gøre en hems til en baby børnehave
 • hvordan man hænge op et billede i en hall
 •