hvordan man vælger et soveværelse maling farve til dit barn ’s soveværelse

hvordan man vælger et soveværelse maling farve til dit barn ’s soveværelseVælge en maling farve til en kid's værelse er ca blanding interiør design med personlighed og derefter giver subtile kreativitet til at have sin vej . Paint farvemuligheder er bredt og varieret , så hvis dit barn er over fem år gammel , så lade ham eller hende i gang med at vælge en farve . Dit barn har et udviklingsland personlighed , som vil påvirke stemningen og design af soveværelset . Bare husk , at du er forælder , og du har det sidste ord i rummet maleri valg . Hvis du ikke ønsker at skulle male rummet igen om et par år , skal du vælge en farve , der har evnen til at modnes med tiden og alderen . Dit barn kan ønske at opdatere og opgradere soveværelset design , så vælg en farve option , der er alsidig og fleksibel . Med et par praktiske ideer , kan du vælge en maling farve til dit barns værelse , der er sjovt og personligt
1 .
Undgå Hvid , Off-White , og Pastel maling farver
Du har sikkert læst indretning artikler , der tilskynder hjem ejere til at holde væggene i huset malet hvid eller off-white til videresalg . Hvis du planlægger at bo i dit hjem mere end et år , så skal du ikke bekymre dig om at opretholde en neutral farve ganen. Hvid væg maling er neutral , men det er også koldt og unwelcoming . Vælge en maling farve til dit barns værelse skal være om at skabe et soveværelse , der er behagelig og personlig , så er du velkommen til at tilføje lidt farve . Generelt meget pastel farver vil gå ud af stil som dit barn går midt skole . Som et resultat , styre fri af hvide og off-white maling nuancer samt pastel pink , lyseblå , eller mynte grønne nuancer .
2 .
Invester i Paint Farver, der Warm Up the Bedroom
Valg af maling farve til dit barns værelse starter ved at investere i nuancer , der skaber varme og harmoni rummet . Moderne tendenser tyder på , at bløde gule , dæmpede røde , grå-blues , og varm brune bringe en følelse af varme og afslapning til rummet . Dertil kommer, at disse farveindstillinger stadig at være populær hos børn, når de træder ungdomsårene og teenage år . Hvis du ikke er sikker på, om du vil have hele rummet til at have en maling farve , og derefter eksperimentere med at gøre en mur alene. Ofte kan væggen bag hovedgærdet af sengen , eller den mur, der er på tværs fra døren males mens de øvrige vægge neutral. Dette kan give en stærk dynamik i soveværelset og skabe et knudepunkt , eller et samlingspunkt væg , for yderligere dekorative accenter .
3 .
Vælg en maling farve , som supplerer Møbler og tilbehør

Når du vælger en maling farve til dit barns værelse , er det bydende nødvendigt , at du vælger en farve , der supplerer møbler og da © kor af rummet . Generelt bør væggene males en farve , der findes i møbler og senge , eller som er harmoniske med farven ganen . Selvfølgelig , hvis dit barns værelse har meget mørke træmøbler , så bliver du nødt til at bruge en lysere nuance at lette og gøre den tyngde af møblerne . Maling farver, der er en dæmpet nuance af en levende farver tendens til at være mere komplementære , og brugbar i et soveværelse miljø . Husk, at dit barn sandsynligvis vil have nogle elektronik i deres værelse , så vælg farver, der er harmonisk med sort og sølv , da mange elektroniske apparater , er indkapslet i disse farver . Dit barns soveværelse er et sted på modenhed og vækst , så vælg en maling farve , der er behagelig og fleksibel i henhold til dine unge stadigt skiftende stemninger og interesser .

Anden Artikel

 • hvordan man kan købe gamle glødepærer
 • hvordan man kan være din egen blomsterhandler
 • flise på væg fjernelse ideer
 • DIY : bygge et ildsted
 • hvordan man kan forskønne hjem med blomster
 • american vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere med netstykker
 • hvordan man kan anvende lak maling
 • maling ideer til bed & bad
 • hvordan man kan lappe sømhuller til beton plet
 •