cafe køkken backsplash ideer

cafe køkken backsplash ideerDu skal bruge:
Selvklæbende hænger sløjfer eller små metal skrue-i øjnene
. Nylon fiskesnøre .
Saks.
Stige eller trin skammel (hvis nødvendigt ) .
Assistent ( hvis nødvendigt ) .
Glasfront montre ( ekstraudstyr) .
Lucite eller acryl terning ( valgfrit ) .

Café stil backsplash ideer skabe en kunstnerisk og jordagtige kigge efter en lang række af køkken design . Indendørs og udendørs caféer i Europa , med deres flotte farver og kunstneriske accenter , er de grundlæggende indflydelse til café stil . Et køkken backsplash dækker væggen på bagsiden af tællere og dræn . Café stil backsplashes brug fliser , især billede fliser eller mosaik fliser designs .

Kaffe Køkken backsplash Idé

Tag kaffen del af café stil til hjertet for at skabe et køkken backsplash med en kop kaffe krus tema . Bruge store , firkantede hvide fliser malet med farverige , kaffe krus design til at skabe den grundlæggende backsplash . Sørg for, krus farver og stilarter skifte fra flise til flise . Tilføj en tynd feriebarn af afrundede , sorte fliser på tværs i toppen af backsplash .

Brug brudt kaffekrus og andre assorterede retter for at skabe en farverig café stil backsplash der genvinder materialer . Brug interessant parabol stykker uden indlysende chips . Du ønsker ikke nogen parabol stykker stikker ud fra backsplash , så du skal bruge en tung mængde hvid mørtel til at skabe en tyk backsplash med en glat overflade . Den brudte retter stykker bør sidde i tykke injektionsmørtel som flade , mærkeligt formet fliser .

Jordet Køkken backsplash Idé

Café stil fliser er velegnet til at skabe en Jordet backsplash design . Brug små fliser i terra cotta og mokka at skabe pladser med en tom centrum. F. eks. placere tre mokka fliser i første linje , to mocha fliser i den anden linje og tre mokka fliser i tredje linje Placer en lysegrøn flise i midten af mokka pladsen . Skab den næste firkant med terra cotta fliser og en grøn plade i midten . Hold vekslende mellem Mokka og terra cotta fliser firkanter .

Brug vekslende pladser i lyst træ fliser , lys blå glas fliser og mørk skifer fliser for at skabe en café stil backsplash . De forskellige farver og teksturer skaber et køkken backsplash med en tilfældig og jordagtig mønster . Hvis du foretrækker en lysere farveholdning , skal du bruge gyldne træ fliser , græs grøn glas fliser og bordeaux keramiske fliser .

Kokken backsplash Idé

Brug sort og tan fliser for at skabe en café stil backsplash med en moderne look . Oprette en tynd linje i toppen og bunden af backsplash område med små , sorte fliser . Bryd den resterende fliser for at skabe en brækket-flise mosaik backsplash . Læg stykkerne tæt sammen og sikre fliser med creme-farvet injektionsmørtel.

Romantisk Køkken backsplash Idé

Arranger små lyserøde fliser , brune fliser , tan fliser og jade grøn fliser i et tilfældigt mønster for at skabe en café ; stil backsplash med en romantisk tema . Installer et blomstermotiv mosaik backsplash bag vasken eller ovn . Bruge store fliser , der skaber et billede af en rød , creme og pink rose bouquet med masser af grønt . Oprette en tynd ramme rundt om mosaikbillede ved hjælp af bittesmå brune fliser .

Anden Artikel

 • faux maleteknikker for bark
 • skab ideer ved hjælp af regenereret sidespor
 • hvordan jazz op dine gulve i fantastiske måder med dekorative område tæpper
 • DIY indlagt hårdttræ gulv
 • hvordan man kan skjule en mur telefonstik
 • draperi stilarter & design
 • hvordan kan jeg gøre en flydende væg bord ?
 • hvordan man kan forsegle malingen til læder
 • ideer , når picking maling til indendørs maling
 • hvordan man kan beskytte en træ bord med glas
 •