hvordan du installerer spore lys omkring hjørner

hvordan du installerer spore lys omkring hjørnerSpor belysning har lavet en ny comeback . Med denne ændring er mere indretningsarkitekter herunder spor belysning ind i deres design end nogensinde før . Du kan installere fleksible spore belysning dig selv for at opdatere en forældet rum , tilføje en ny belysning element i din design , eller konvertere dine lysstofrør til nye , fleksible spor belysning . Når den nye fleksible spor belysning er installeret kan du flytte og ændre den måde dit værelse bruger lys ved at justere retning og farve , når du har lyst til en forandring .

Du skal bruge:
Fleksible spor
. Lys (matching fabrikanten) .
Konverter ( lav spænding ) .
Bidetang /stripper .
Måling vandhanen.
Stud søg .
Voltmeteret .
Samleboksen .
Slå bolte .
Drywall så .
Nedstryger .
Skruetrækker .
Tape.
Skruer.
Bor .


1 .
Afbryd strømmen til det værelse, du vil installere fleksible spor belysning . Gå til nytte boks, der indeholder bygningens elektriske afbrydere og flytte hovedafbryderen for at rummet fra 'on 'til ' off ' .
2 .
Fjern eksisterende lamper , der interfererer med stien til den fleksible sporet når den er monteret på loftet . Følg gamle ledninger tilbage til vejkrydset boks, der forbinder dem til hjem ' s strømkilde . Afbryd eksisterende ledninger kun efter testning hver forbindelse med en spænding meter for at være sikker ingen elektricitet er til stede .
3 .
Lav et bånd skitse på loftet efter at måle og markere korrekte placering af nye fleksible spor . Brug målingerne til at markere den fleksible sporet korrekt , før opskæring . Brug en nedstryger til at skære den fleksible vej til den rigtige størrelse . Mål to gange og skæres en gang . Nu er det bedste tidspunkt at finde den nærmeste samleboksen . Her vil du tilslutter din fleksible spor belysning til rummet ' s elektriske kredsløb og være i stand til at tænde lysene på når du er færdig . Anvende de eksisterende forgreningsdåser i til værelse eller have en autoriseret elektriker oprette en ny til dit projekt.
4 .
Hold et stykke fleksibelt spor på plads på loftet og gøre et mærke i hvert ankerpunkt i sporet . Gentag processen for hver enkelt stykke fleksibelt sporet. Brug en stud søg for at gå tilbage og være sikker på, at ingen af hullerne er under et loft dragere . Hvis et hul er under et loft dragere vil du ønsker at se, om du kan springe til at forankre eller skifte position af hullerne ved at dreje den brik rundt .
5 .
Bor huller på hver ankerpunkt til at passe til skifte bolte , der vil holde styr på plads . Når hullerne er boret du kan begynde at fastgøre hvert stykke af fleksible spor til loftet . Indsæt en skifte bolt op gennem banen og ind i loftet . Når bolten er sat langt nok gennem loftet til at åbne på den anden side , kan du spænde bolten og sikre spor på plads .
6 .
Slut fleksible spor belysning til en strømkilde på det nærmeste forgreningsdåsen . Dit værelse vil have en positiv og en negativ ledning , der forbinder de fleste elektriske apparater og lys . Brug Afisoleringstænger til at klippe og strip mindst en tomme ud af den beskyttende ledning , der som hver ledning ende . For spor belysning , der overholder standard el- produktion , bare bruge en wire møtrik at forbinde ledninger sammen , positiv til positiv og negativ til negativ .
7 .
Twist en plastik wire møtrik på hver slutningen af tråd med uret , indtil den er stram . Nogle fleksible spor belysning er ' lav spænding ' , og kræver, at en konverter være forbundet ind i stuen , før lyset . Du skal blot wire konverteren først derefter tilslutte ledningerne fra lyset til konverteren . Lys, der har brug for en omformer vil blive solgt som " lav spænding track belysning " . Altid kontrollere producentens varebeskrivelsen at være sikker på at du ved, hvilken type belysning du har købt .
8 .
Skub lysene i den fleksible sporet og lukke enderne af banen med den rigtige ende hætter . Når lyset er indsat i sporet , og alle de elektriske tilslutninger er sikret , kan du gå tilbage til elektriske afbryder boksen og flip rummets breaker fra ' off ' holdning til 'on' position . Tilbage til lokalet og flip på lyskontakten for at se , hvordan rummet ser ud med dine nye fleksible spor belysning .

gode råd og advarsler


 • Tape fleksible spor på plads , når du markerer anker huller . Juster skifte boltene til at være på den korrekte længde , før du indsætter den gennem fleksibel sporet og ind i loftet . Brug matchende producenter for både den fleksible spor og lysene .
 • Elektricitet dræber . Elektricitet kan forårsage brand . Altid tjekke for tilstedeværelse af elektricitet med en spænding meter før håndtering husstand elektriske ledninger med dine bare hænder . Brug altid korrekte procedure for at beskytte wire vejkryds under installationen for at undgå elektriske brande .
 • Anden Artikel

 • hvordan du køber brugt lamper
 • hvordan man kan koordinere gardiner
 • kan du lægge ceraminc flise over keramiske fliser ?
 • hvordan du udskifter lysstofrør til forsænket lys
 • hvordan man fransk tekstur en mur
 • hvordan man kan dekorere vintage hjemmebiograf værelser
 • Hvor kan jeg købe en hund trykt dyne sæt ?
 • hvordan man kan gemme kabelkasser med en fladskærms-tv på væggen
 • hvordan du installerer foambacked tæppe
 • hvordan man laver en struktur skygge
 •