hvordan man kan forbinde et loft fan med masser af ledninger

hvordan man kan forbinde et loft fan med masser af ledningerHængende et loft fan er en grundlæggende gør-det- selv projekt, som enhver boligejer kan udrette . Udskiftning af en let stativ med en fan er særlig let , fordi lidt at ingen ledninger er påkrævet . Hvis du tilføjer en stativ , hvor der ikke findes , det arbejde er lidt mere krævende , men stadig nemt gøres på en eftermiddag . I denne artikel vil du lære hvordan du tilslutter en fan og væg skifte til dit hjem 's elektriske system ved hjælp af en eksisterende stikkontakt

Du skal bruge: .
Utility kniv eller Nøglehullet så
. Fisk tape .
Elektriske kabel .
Tape .
Skruetrækker .
Fan brace bar .
Samleboksen .
Switch .
Elskab.
Drywall patch .


1 .
Skær åbninger for blæseren og skifte . Følg producentens anvisninger for diameteren af ventilatorens hullet og brug i switch-boksen , du vil installere som en skabelon for kontakten hul . Ventilatoren Hullet skal være centreret mellem loftsbjælker . Over skifte hul , hvor loft og væg mødes , skæres et lille hul til støtte i gevind det elektriske kabel . Gør det samme over beholderen , der vil være tjener som kilde til magt .
2 .
Hæng ventilatoren støtte baren ved at anbringe den i to loftsbjælker . Fastgør junction boksen til skinnen .
3 .
Sluk for strømmen til kredsløbet og fjern beholderen fra sin samleboks .
4 .

Kør elektriske ledninger fra strøm-forsyning beholder til fan hullet . Brug fisk tape til tråd wire fra hullet end beholderen over loftet . Fastgør kablet til fisk tape og træk det tilbage mod dig selv. Drop wiren ned til beholderen . Gentag processen , der kører fisken tape fra hullet over kontakten til ventilatoren hul og trække den tilbage mod kontakten . Efterlad otte inches af tråd eksponeret i hver ende .
5 .
Sæt switch box på væggen . Skift forgreningsdåser behøver ikke at være knyttet til væggen nitter .
6 .
Forbind ledningerne på strømforsyningen . Tilslut den sorte ledning til rådighed messing terminalen . Fastgør den hvide ledning til den tomme sølv terminalen .
7 .
Wire kontakten . Mark den hvide ledning med et stykke tape til at angive, at den er i færd elektrisk strøm , snarere end fungere som en neutral ledning . Vedhæfte denne ledning til en af de messing terminaler på kontakten . Tilslut den sorte ledning til den anden terminal .
8 .
Wire blæseren . Igen , skal du markere den hvide ledning fra kontakten med tape . Vedhæfte denne ledning til blæseren sorte ledning . Hvis blæseren har en lys og lægger sin sorte ( eller røde ) ledning til den hvide markerede ledning . Tilslut den sorte kontakten ledning til den sorte ledning fra strømforsyningen og tilslut den umarkerede hvide tråd til fan hvide ledning .
9 .
Fastgør blæseren til beslaget og afslutte installationen i henhold til producentens anvisninger , og sørg for at lappe drywall huller .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hækle let gulv puder
 • hvordan man kan sælge Tiffany lamper
 • hvordan man kan fjerne et billede fra glas
 • ideer til at bruge forskellige keramiske fliser i hvert værelse
 • let køkken backsplash
 • hvordan man redo en lysekrone
 • hvordan man kan genoprette satin glans til latex maling
 • hvordan man kan linje swag gardiner
 • hvordan man vælger cellulære nuancer
 • hvordan man kan hænge keramiske masker
 •