Bohemian temaer til soveværelser

Bohemian temaer til soveværelserEt værelse er en retræte , hvor du gå for at få væk og genoplade fra din hektiske dage . Dette er grunden til dekoration dit soveværelse med en boheme tema er en fantastisk måde at introducere en afslappet , ubekymret føler at dette rum . Og på grund af hjertet af denne stil , kan du ofte oprette dette udseende ved at blande og matche møbler du allerede ejer eller ved at handle hos en lokal videresalg butik , loppemarked eller antikvariat for nogle unikke stykker . Tilføj nogle farverige , fed stoffer med en vintage føler , og du er godt på vej mod dit nye boheme-tema soveværelse .

Møbler

Når du vælger møbler til din boheme soveværelse tilbagetog , bør du kigge efter unika , der at du føler som om du er i et eksotisk sted . Møbler med en marokkansk eller mellemøstlige flair er bedst , men hvis der ikke er en lokal marokkansk møbel lager i nærheden af dig , kan du oprette din egen boheme soveværelse omdrejningspunkt. En idé er at skabe et stort , polstret brugerdefinerede hovedgærde med en persisk stil bue eller oprette en struktur baldakin over sengen . Sengelamper kan matche hinanden, men bør ikke være fra et sæt , der anvendes til sengen eller en kommode . Det centrale her er at bruge eklektisk stykker , som arbejder sammen , men er ikke en matchet , ensartet sæt .

Stoffer

Fed farver er et must for enhver ægte boheme soveværelse med rød , orange og pink som nogle af de mest almindelige farver . De kan indeholde metaltråde eller dekorationer så godt. Du kan også bruge rig , jewel-tonet sheers for at skabe en luftig beduiner føler omkring en himmelseng . Tilføj tekstur til dit værelse med smukke pyntepuder --- og ikke sparer her , som tonsvis af puder i forskellige former og størrelser vil give dette rum den romantiske , comfy ser du er ude efter . Vælg fed udskrifter med en vintage føler , som du ikke vil have dem til at skrige " helt nye "eller moderne .

Tilbehør

Selvom du måske ikke tænke på maling som tilbehør , kan det være en afgørende betydning for en boheme-tema soveværelse . Vælg en fed farve til dine vægge. Hvis du bekymre dig om at have så meget farve i dit værelse , så bare male en accent væg . At vælge din væg farve , trække en af de ikke-dominerende farver fra dit stof valg . Dette trick vil gøre din tekstiler og tilbehør pop mod din væg farve . Den næste trick for at nå dine Bohemian drøm plads er at erstatte en loftslampe eller loft fans samt lamper med unikke armaturer , der har en mellemøstlig eller marokkansk stil . Tilføj en plante og nogle stearinlys , og du er klar til at slappe af og høste fordelene af dit hårde arbejde .

Anden Artikel

 • hvordan du tilføjer metallisk til din maling
 • stilarter vindue trim
 • Hvordan kan jeg lakering Saltillo flise ?
 • vindue fortelt ideer
 • hvad er de forskellige typer af tæpper ?
 • Hvor kan jeg købe brusekabine gardiner ?
 • historie af sten flise
 • interiør døråbning ideer
 • hvordan du installerer nye tæppe i en rv
 • hvordan man kan fortælle tæppe kvalitet
 •