Hurtige typografier til laminatgulve

Hurtige typografier til laminatgulveHvis du er på udkig efter en nem og elegant måde at give et værelse en makeover , laminat gulve er en perfekt løsning . Du kan købe og installere laminat fliser i et geometrisk mønster eller med en kant . Du kan kopiere udseendet af dyre trægulv med laminat gulve . Uanset hvilken stil du vælger , eller om du installerer det selv , laminat gulve er et optimalt valg til en øjeblikkelig design ændring , der fungerer godt med ethvert budget .

geometriske mønstre

En af de klassiske mønstre gør laminatfliser så populær er det skakternede . Ofte lavet med sort og hvide fliser , dette geometriske mønster er en favorit til køkkener og badeværelser . Du kan også oprette din egen geometrisk mønster ved hjælp af tre forskellige farver laminat fliser og lægge dem i en repetitiv mønster . Vær sikker på at du har nok fliser i hver farve for at fuldføre hele rummet . Du ønsker ikke at opdage en mangelvare af fliser mod slutningen af dit projekt .

Dekorative Border

Denne hurtig design stil til laminatgulve kræver, at du vælger en supplerende laminat flise som din grænse rundt om dit værelse . Du kan også oprette et centralt punkt ved at skabe en flise kant omkring det sted, for din køkkenbordet . Hvis du ønsker , kan du kombinere denne stil med den foregående ved at lave en skakternet tæppe . Dekorative kanter også kan definere en del af et større lokale . For eksempel kan du definere spiseplads af en stor familie the så det føles særskilt , men uden vægge.

Old World Charm

Hvis du elsker den gamle verden charme dyre travertin gulve, kan du genskabe den ser med flere nuancer af jordnær, naturfarvet laminat flise , som du klippe og lå i et tilfældigt mønster . Skær nogle firkantede mens andre rektangulære . Det centrale er ikke at gentage dit mønster . Placere dem, så de ligner en brostensbelagt gade væk fra den slagne vej i Europa . Hvis du foretrækker udseendet af et parketgulv eller hånd-skrabet trægulv , kan du få din drøm med laminat gulve . Der er to primære måder at opnå dette design . Du kan købe laminat trægulve , at du installerer det " bord efter bord " på samme måde til et massivt trægulv . Alternativt kan du købe enkelte fliser , som du nemt kan sørge for udseendet af et parketgulv . Nogle tips ved køb af laminat fokus på den nødvendige pleje for den type gulvbelægning du vælger , samt garantien . De senere er især vigtigt, da mange producenter nu oprette gulve, som har garanti for , som kan vare næsten lige så længe levetiden for en traditionel træ gulv .

Anden Artikel

 • land badeværelser med bruser ideer
 • hvordan man kan skære levolor blinds til at passe dine vinduer
 • hvordan man kan fortælle en alder af en antik olielampe
 • hvordan man laver en tøj stang med rør
 • hvordan man designer indersiden af et barns garderobe
 • hvordan man kan fjerne maling fra finer døre
 • den bedste måde at fjerne maling ud af væggene
 • hjemmelavet metallisk tør whiteboard
 • ideer til vedbend skål centerpieces
 • hvordan man kan købe frihed møbler
 •