baseball værelse dekoration ideer

baseball værelse dekoration ideerUanset om dit barn er en ivrig baseball fan , spiller eller begge dele, en baseball-tema soveværelse er retræten han kan kalde sit eget . Baseball indretning kan skræddersyes til at repræsentere dedikation til hans yndlingshold eller bare for at afspejle en generel kærlighed til spillet . Udsmykning et værelse i en baseball tema kan være lige så behageligt som selve spillet .

Farveskema

Gå med dit barns yndlings team farver , når du vælger maling paletter og sengetøj , lagner, pudevår og dyner . Komplet sengetøj sæt kan også købes i mønsteret eller logo af større liga hold , enten fra stormagasiner eller via online forhandlere . For en grundlæggende baseball tema, der er ikke helt team-specifikke , gå med stadion farver grøn og hvid , eller brug rød , hvid og blå til ære for USA 's foretrukne tidsfordriv .

Vægmalerier og vægbeklædninger

Paint en baseball vægmaleri på en væg eller bruge stencils , væg klamrer eller tapet grænser med baseball billeder for at øge udsmykning tema .

Window Behandlinger

Hang baseball bats til at tjene som gardin stænger . Hang team vimpler vertikalt , overlappende dem til at skabe et vindue omhæng .

Møbler

En handy person kan skabe lunefulde baseball møbler . Tænk baseball bats bordben og lampe stande , og hvide seng knapper malet med røde baseball syninger . Skabe sig en hovedgærde , og male det til at ligne en baseball eller resultattavle . Søg efter ready-made elementer såsom baseball handske stole eller baseball sækkestole .

Vægtæpper

Hang baseball caps og trøjer rundt i lokalet . Pynt med plakater af favorit hold og spillere . Hvis dit barn spiller på et hold , har en kopi butik forstørre et hold foto eller et billede af dit barn på bat til plakatstørrelse . Ramme det til at hænge på væggen .

Tilbehør

Cover soveværelset eller et skab dør med en samling af baseball -kort . Sted baseballs og luffer på hylder eller i montrer . Indkøb lampeskærme og skifte plader med en baseball tema , sammen med baseball eller team-inspirerede desk ure og billedrammer . Installere en boghylde og fyld den med bøger om historie baseball , spillernes erindringer og World Series samlinger . Mix i baseball-tema brætspil ( mange populære spil er tilgængelige i Major League udgaver ) , baseball DVD film og programmer fra alle spil du har deltaget .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male træ barer
 • hvordan man kan dekorere med målbevidste møbler
 • elektrisk vindue behandlinger
 • hvordan man kan måle for en fan størrelse
 • hvordan man kan leve uden et skab på dit værelse
 • hvordan man kan gøre tørrede roser potpourri
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en California land design
 • hvordan man kan male et værelse på en nem måde
 • hvordan man kan dekorere til foråret
 • hvordan du installerer tæppe & pude på betongulv
 •