glasvarer champagne fløjte bruger

glasvarer champagne fløjte brugerfine lange champagne fløjter gøre en elegant præsentation , når du drikker Champagne , men der er også andre anvendelser for dem . Hvis du er ligesom de fleste mennesker, er dem, dejlige fløjte briller sidder og samler støv , og de bruges sjældent til deres oprindelige formål . Stedet for at lade sådanne fine håndværk forblive skjult i et skab , bringe dem ud og sætte dem til at bruge .

Flydelys

I stedet for lysestager , bruge to champagne fløjter på spisebord med små flydende lys i dem . Vandet kan være farvet med frugtfarve at afhente farverne på borddækningen eller til angivelse af farverne på en ferie .

Vase

Fløjten briller lave en perfekt lille vase til brug for en lille buket blomster eller for en enkelt blomst .

håndmalede Decor

Champagne fløjter kan males med striber , prikker eller enhver anden metode , som du gerne vil . Disse vil stille store nips til linje i en vindueskarm eller en hylde .

Ring Holder

Disse elegante briller gør præfekt ring holdere til gæstebadeværelse eller ved siden af køkkenvasken . De fløjter fylder meget lidt plads , så de passer til et hjørne af de fleste dræn pænt .

Potpourri

Potpourri kan puttes i glasset fløjter og lagt på borde og kommoder i hele huset . Fordi de fylder så lidt plads , de passer fint , selv i en overfyldt område .

Marble Display

Farvet marmor ville se flot i champagne fløjter placeret foran en solrig vindue . Brug et par af dem som et vindue display i et badeværelse eller køkken vinduet .

Flower Pot

For et bryllup , så brug fløjte glas som en urtepotte for små vedbend planter . Hver enkelt kan have et navn knyttet tag , og de kan bruges som bordkort at tildele en plads til hver af dine gæster . Når brylluppet er overstået , er de favoriserer for gæsterne at tage med hjem .

Dessert Briller

I stedet for champagne , så brug fløjter til dessert , når virksomheden kommer . Lag forskellige varianter af aromatiseret gelatine eller budding i dem og tjene dessert i disse elegante skibe . De vil gøre regelmæssig budding ligne en gourmet dessert .

badesalt

Når du laver en gave kurv for en ven , sætte billig badesalt i glas og dække dem med farvet plastfolie trukket stramt med et bånd . Denne udsmykning gør en charmerende supplement til gaven .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger end-of- the- roll gulvbelægning som et område tæppe
 • hvordan man kan hænge gardiner under vinduet trim
 • hvordan du fjerner farve fra forhæng
 • køkken design ideer ved hjælp af hvid frysere
 • den bedste bedømte vinduer for et hus
 • hvordan man kan gøre en stor håndlavet ur til væg kunst / udsmykning
 • hvordan man kan gøre bestyrelse og lægte skodder
 • hvordan man opbygger flydende hylder i køkkenet
 • hvordan man kan vælge størrelsen af Kroneforme
 • kroneformen ideer til en skrå loft
 •