hvordan du installerer 18x18 keramiske fliser

hvordan du installerer 18x18 keramiske fliserOpdatering af din gulve med nye keramiske fliser kan tilføje en masse værdi til dit hjem . Heldigvis , tilføjer flise er ikke særlig dyrt . Keramiske fliser kan købes i de fleste hjem forbedring butikker . Installationen er en enkel opgave for entusiastiske boligejer . Valg af 18 tommer med 18 tommer i forhold til mindre fliser vil reducere antallet af udskæringer . Du vil heller ikke behøver at bekymre sig om at få rækker og rækker af små fliser til at line op lige

Du skal bruge: .
Keramisk flise
. Målebånd .
Fliseklæb .
Afstandsstykker .
Murske .
Injektionsmørtel .
Injektionsmørtel svamp .


1 .
Støvsug gulvet grundigt . Fjern alt støv og snavs . Sørg for , at du arbejder med et plant gulv , der er fri for revner .
2 .
Find midten af rummet . Flise bør altid lægges der starter ved midten af plads til at forhindre alle de udskårne stykker fra at være mod en væg , og også for at gøre rummet visuelt centreret . Brug et målebånd til at finde midtpunktet af hver mur . Brug disse punkter til at finde midten af rummet .
3 .
Spred fliseklæb på bagsiden af keramiske fliser med en murske . Skub flisen fast på gulvet . Placer en spacer i hvert hjørne .
4 .
Spred limen og læg fliserne går fra venstre mod højre og op og ned fra centrum flise , hvilket skaber et stort kryds gennem centrum af værelse . Tryk på hver flise fast i limen , tørre op nogen overskydende der presser op fra under flisen. Brug afstandsstykker mellem hver flise .
5 .
Sæt Brikker på plads , indtil du når kanten af rummet , hvor nedskæringer vil skulle foretages .
6 .
Mål resterende plads til at bestemme, hvordan du skal skære hver flise . Levner nok plads til fuger på den yderste kant af fliser , som opfylder væggen . Skær fliserne med en fliseskærer . Alle fliser kuttere er lidt anderledes . Køb en, der er stor nok til at rumme en 18 med 18 tommer flise . Følg producentens anvisninger til at skære flisen. Har nok flise på hånden for at give mulighed for nogle knækkede fliser .
7 .
Sæt skåret flise stykker på plads langs kanten af rummet . Lad limen tørre natten over .
8 .
Bland cementmørtel ifølge pakke retninger . Injektionsmørtel bør være sammenhæng i tykke tandpasta .
9 .
Spred injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne ved hjælp af en injektionsmørtel float . Tryk på injektionsmørtel helt ind i rum , så der er ingen bobler , og rummene er fyldt . Gå tilbage over området med Groat flyde et par gange . Tør væk injektionsmørtel fra toppen af fliser med en våd svamp .

gode råd og advarsler


 • Fliser specialbutikker vil have et større udvalg af fliser , end hjem forbedring butikker . Specialbutikker vil også have flise lagt ud med at koordinere trimmer og væg fliser , der kan give dig inspiration til udformning af dine gulve .
 • Anden Artikel

 • ideer til en bue vindue , der dækker
 • hvordan man kan dekorere & hælde beton fliser
 • hvordan du installerer spore lys omkring hjørner
 • hvilken vej skal kornet køre i en hårdttræ gulv installation ?
 • DIY antikke frysere
 • hvordan man bruger en læder tekstur rulle
 • hvordan du installerer keramiske fliser countetop
 • hvordan man kan lægge ud mønstre til en klinkegulv
 • hvordan man kan flyde en bambus gulv
 • dekorative backsplash ideer til dit køkken
 •