hvordan du installerer bambusparketgulve på beton

hvordan du installerer bambusparketgulve på betonBambus gulve er almindeligt anset for at være en af de mest miljøvenlige materialer i verden . Den bambus plante tager kun få uger til at regenerere efter høst , i forhold til årtier , det tager for træer til regrow . På grund af denne bæredygtighed , vælger mange boligejere bambus gulv i stedet for traditionelle hårdttræ . Bambus gulve kan endda blive installeret over beton undergulve , så længe der tages skridt til at forhindre fugtskader

Du skal bruge: .
Fugt testkit
. Målebånd .
Beton spartelmasse .
Murske .
Broom .
Fugtbarriere ( f. eks 6 mm poly eller lignende ) .
Bostik 's Best gulvlim ( eller lignende ) .
Tandspartel .
Plast afstandsstykker .
Saw .
Brækjern .


1 .
Test fugt i dine betonpladen . Du kan finde konkrete fugt testkit derhjemme forbedring og isenkræmmere . Ifølge den SuzyBamboo gulve selskab , bør bambus gulve ikke installeres over beton , hvor fugten niveau er større end 3 pounds per 1. 000 meter .
2 .
Mål rummet til at bestemme , hvor meget materiale du har brug for. Multiplicer længde og bredde for at beregne kvadratiske optagelser , hvorefter der tilsættes 5 procent af dette tal før du gør dit køb . Ekstra gulve kan redegøre for materiale tabte til opskæring , og kan gemmes til fremtidig reparationer .
3 .
Anbring materialet i rummet og lad det akklimatisere i 48 til 72 timer . Åbn kasser og gruppere gulvbrædder sammen for at minimere farveforskelle , som du installerer gulve .
4 .
Forbered betongulv . Fyld huller , revner eller lav pletter med en konkret spartelmasse , påføres med en spartel. Når dette stof er tørt , feje gulvet for at fjerne alle resterende snavs eller skidt .
5 .
Dæk beton med en fugt-damp hæmmende produkt , som f. eks 6 mm polyethylen folie . Check installationsvejledningen til dit gulv for at se , hvis fabrikanten har specifikke anbefalinger . Installer plader i overlappende rækker , og ikke binder den til undergulvet .
6 .
Påfør gulvlim til halvdelen af gulvet med en tandspartel . Både Teragren og SuzyBamboo anbefale Bostik 's Best lim , men tjek din installation instrukser for at finde de bedste lim til dit gulv .
7 .
Start om din gulvbrædder langs den længste væg i rummet. Efterlad en 1 /4 tommer hul i bunden af muren at give mulighed for ekspansion . Brug plastic afstandsstykker til at opretholde denne forskel , når du arbejder .
8 .
Slut den anden række af gulvbelægning . Hold bestyrelser i en 45 graders vinkel til den første række og tilpasse stikkene langs kanten af brættet . Forbind bestyrelser og fold dem fladt på gulvet . Tør overskydende lim fra overfladen af bestyrelsen straks med en fugtig klud .
9 .
fortsætte med at forbinde bestyrelser ved hjælp af denne teknik , svimlende leddene langs hver række som du arbejder dig vej hen over gulvet . Brug en cirkulær eller håndsav til at skære gulvet til at passe hver række .
10 .
Brug en brækjern til at tvinge den sidste række af gulvbelægning på plads . Fjern alle plastik afstandsklodser og installere bambus trim eller finish strips til at dække udvidelsen huller , hvis det ønskes .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fortælle tæppe kvalitet
 • hvordan man kan male termoruder trævinduer
 • Derfor tør ren 100 % hør sengetøj ?
 • hvordan du får vist små spejle
 • hvordan man kan hænge glas fisk skåle
 • uventilerede gas log monteringsvejledning
 • hvordan du installerer en væg plantageejer
 • hvordan man kan dekorere en teenager drengs soveværelse
 • hvordan man lægger billede hængende hardware
 • hvad er ænder klud ?
 •