hvordan du installerer myggenet gardiner til et dæk

hvordan du installerer myggenet gardiner til et dækMoskitonet gardiner for dæk tilføje stil og gøre dæksareal mere indbydende året rundt , holde irriterende flyvende insekter og blæser blade ud og lade den friske luft i uden at hindre den opfattelse . Sort net giver fremragende synlighed i både sol og skygge . Hvid og elfenben gardiner tiltrække og reflektere lys , der skaber en blød glød , synlighed er reduceret til 80 % i skyggen og 60 % i Søn Installation af dem på et spor system sikrer fuld drift af gardiner og skaber en elegant look . For en stationær anvendelse , arbejde Velcro ® bånd godt . I begge tilfælde kan gardinerne let fjernes og vaskes

Du skal bruge: .
100- fods stål målebånd
. Niveau .
-----.
Tracking system : .
Nedstryger .
Mærkning pen .
Silikone spray .
Montering spor .
Splejsning .
Snap luftfartsselskaber.
Endestykker .
Marine snaps .
Boremaskine .
Boret .
Skruetrækker .
Rust-bevis skruer .
--- eller ---.
5-10 meter selvklæbende tung vægt Velcro ® bånd , 5/8-inch bred .
Saks.
Symaskine (hvis nødvendigt ) .
Hæftepistol .
3/4-inch rust bevis hæfteklammer .
Marine snaps .
Hammer .
-----.
Myggenet gardiner .

Tracking System Installation


1 .
Skær spor med en nedstryger til at passe langs undersiden af loftet , hvor du vil montere dem , bare inde i omkredsen. Sporene kan kurven lidt , hvis du arbejder med en buet dæk .
2 .
Pre-bore huller til skruerne i slutningen af hver strimmel og hver 3 meter i mellem . Skru niveaudeling i loftet , så skruerne ligger fladt . Slut separate stykker spor med splejsning , der kommer med tracking .
3 .
Spray indeni spor med et strejf af silikone spray , så luftfartsselskaberne vil glide frit . Sæt den ene ende cap i den ene ende af banen .
4 .
Sæt gardinerne til snap luftfartsselskaber , og skub dem ind i den anden ende af banen én efter én . Cap udgangen af sted til at holde dem på plads .
5 .
Sikker siderne af dine gardiner ved hjælp af marine snaps at fastgøre dem til hjørnet struktur . (Hvis det er vinylbeklædning eller aluminium bruge Velcro i stedet . . )

Velcro ® Installation


1
Rengør overflader grundigt med en fugtig klud til at fjerne alt snavs og støv og lad tørre helt. ( Velcro ® anlæg er typisk monteret uden for kanten af dækket . )
2 .
Mount Velcro ® krog -sidet stripning ved at trykke på plads langs toppen af skiltefriser så gardinerne skal hænge rundt om ydersiden af udhæng støtter . Sikker ved hæftning hver 12 inches .
3 .
Hvis Velcro ® ikke allerede er knyttet til gardiner , dobbelt sy loop- sidet stripning langs den øverste kant af gardiner ved hjælp af en symaskine . Brug tunge marine-grade tråd og sy to gange langs øverste og nederste kant af Velcro ® bånd .
4 .
Tryk loop-sidet strips på gardinerne til krog-sidet strippe på skiltefrise at hænge gardiner .
5 .
Gentag denne proces ved at knytte Velcro ® til siderne af gardiner og den lodrette flader i hvert hjørne , at stabilisere gardiner i tilfælde af vinden .
6 .
Styrke øverste hjørne kanterne ved at sikre siderne af gardinerne til rammen for åbningen med marine snaps .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på tråden , der anvendes i sy gardiner er marine grade , så det kan stå op til hårdt vejr .
 • Hvis du bruger en kontinuerlig gardin til wrap omkring dine dæk , stabilisere hjørnerne ved at fastgøre sort elastik , trukket lidt stram ) fra loft til gulv i hvert hjørne.
 • Tag dine gardiner ned og vaske dem på slutningen af sæsonen , så de vil se godt ud og holder længere. Hvis du bruger dem året rundt , vaske dem efter behov , normalt 2 eller 3 gange om året . Hvis de er meget store have dem professionelt hvidvaskes .
 • Vær sikker på sort netting er ikke overflade-farvet . Det bør være løsningsorienteret farvet og UV- behandlet , før den nogensinde er spundet ind i tråden og derefter vævet ind netting , for at forhindre falmning .
 • selvklæbende Velcro ® bånd vil ikke holde sig til murværk .
 • Anden Artikel

 • hvordan man behandler laden træ
 • romantisk soveværelse farver
 • sol vs el vand varme
 • usædvanlige loft behandlinger
 • hvordan du vælger fliser til et stort rum
 • Optix vindue behandlinger
 • hvordan man kan male pulje sandfiltre
 • hvordan man kan plante i billedrammer
 • hvordan man laver min plastic gardiner
 • hvordan man kan passe en dyne
 •