hvordan man bruger aktiecertifikater til papir væggene

hvordan man bruger aktiecertifikater til papir væggeneHvis du er træt af de samme gamle , tilstoppet , kedelig udøvende indretning , overveje at bruge gamle aktiecertifikater for at dække dine vægge . Dette kunne tilføje en ny touch til dit kontor eller venteværelse , især hvis du arbejder i den finansielle eller investeringsbranchen . I dag, det er ikke for almindeligt for offentligt handlede selskaber til at give papir certifikater til at dele ejere fordi recordkeeping foregår elektronisk , og denne praksis medvirker til at reducere affald og spare penge . Oprettelse af aktiecertifikater plejede at være en kunstform , og mange virksomheder brugt en betydelig del tid og penge at designe dem . Dette førte til en række yderst indviklede og smukke vignetter oven mange historisk betydningsfulde certifikater . Papir dine vægge med aktiecertifikater at gøre en interessant venteværelset , der sætter dig og din virksomhed bortset

Du skal bruge: .
Gamle aktiecertifikater
Tapetklister .


1 .
Hent gamle aktiecertifikater . Hvis du ikke allerede har stakke af aflyste aktiecertifikater , kan du nemt købe dem online . Flere websteder dedikeret til lager certifikat indsamling , kaldet scripophily , kan sælge dig hundredvis af forskellige aktier fra gamle selskaber , som ikke længere eksisterer . Mange af disse certifikater kan købes i grupper eller partier , og priserne kan variere afhængigt af det konkrete indhold af partiet og antallet af aktier . Online-auktion websteder er også et godt sted at søge efter store mængder af gamle aktiecertifikater . Vær sikker på at måle væggen du planlægger at dække med de attester og købe nok af dem til at fuldføre det .
2 .
Forbered din væg . Papering din væg med aktiecertifikater er ikke ulig papering det med traditionelle tapet . Du skal udarbejde væggen til at modtage de certifikater ved at fjerne eventuelle billeder , hylder eller andre hængninger . Lappe eventuelle huller eller pletter i væggen med gipsvæg sammensatte . Sørg for, at hele væggen er relativt ren og fri for snavs eller affald .
3 .
Forbered din aktiecertifikater . Da de fleste af de certifikater, finder du online er årtier gamle og er gået gennem flere hænder før jeres, der er en chance for, at de ikke kan være i perfekt stand . Det er ikke usædvanligt at finde beviser med små tårer eller folder i dem . Adskil certifikater i grupper baseret på den betingelse , og planlægger at bruge mindre end perfekt dem på kanten af væggen. De fleste mennesker , der ser på din væg vil være mindre opmærksomhed på disse certifikater i nærheden af gulv og loft , så placering af beskadigede certifikater er bedst i disse områder .
4 .
Anvend certifikater til væggen . Ved hjælp af normale tapet lim , et tyndt lag på bagsiden af hvert enkelt certifikat , og tryk derefter på det til væggen i den ønskede placering . Baggrund lim tørrer hurtigt , så vær sikker på din placering er korrekt . Du bør også sørge for lim anvendes til alle fire hjørner af det certifikat, for at undgå curling og afskalning over tid .

gode råd og advarsler


 • Wallpaper lim vil ødelægge bagsiden af din aktiecertifikater , og gør det næsten umuligt at fjerne certifikater i ¨¦t stykke senere . Sørg for, at certifikater, du lim til væggen er ikke enestående og meget værdifuld .
 • Anden Artikel

 • ikke- traditionelle køkken ideer
 • hvordan man tapet over cedertræ paneler
 • vægkunst ordsprog
 • billig palladium vindue behandlinger
 • hvordan man designer en rimelig hjemmebiograf
 • hvordan du udskifter metal udendørs udsmykning hjørner
 • Tiki gårdhave ideer
 • Graber blinds monteringsvejledning
 • hvordan man kan dekorere en verandaen med stil
 • hvordan du installerer laminatgulve selv
 •