hvordan man forbereder et køkken lysplan

hvordan man forbereder et køkken lysplanEn vellykket køkken belysning Planen er én, der indeholder en balance mellem generel og opgave belysning . Planlægning køkken belysning kræver, at du ser på dine behov , nuværende el- system , og hvordan du bruger plads. Du kan håndtere planlægningen arbejdet selv , men hvis du er i tvivl , skal du kontakte en elektriker for at se , om din plan er muligt for rummet . El-arbejde præsenterer mange farer både under installation og efter den kendsgerning , hvis ledningerne ikke er korrekt

Du skal bruge: .
Chalk snap linje
Carpenter's torv .
Tynd-sæt mørtel .
Tandspartel .
Flise afstandsstykker ( 1/16th tommer ) .
Niveau .
Målebånd .
Wet så .
Uslebet injektionsmørtel .
Injektionsmørtel gummiskraberen .
Svamp.


1 .
Angiv dit lys budget til køkkenet . Bestemme, hvordan du vil betale for belysningen opdateringer og hvor mange penge du har råd til at bruge . Holde budgettet i tankerne , som du planlægger belysningen . Levne plads i budgettet for arbejdskraft , hvis du planlægger at hyre en elektriker .
2 .
Afgør, om den nuværende køkkenet belysningskredsløb kan håndtere mere lys inventar. Tilsæt watt for nuværende lys og andre elektriske artikler på banen . Bestem kapacitet af kredsløbet ved at gange ampere ved volt ( 120 volt til de fleste kredsløb ) . For en 20 amp kredsløb , vil du formere 20 gange 120 for 2. 400 i alt watt . Fratræk samlede aktuelle effektforbrug fra de maksimale for at bestemme , hvor meget plads der er tilbage . Kun indlæse et kredsløb til omkring 80 procent af sin fulde kapacitet af sikkerhedsmæssige årsager , og i dette eksempel , til 1. 920 watt stick bruges
3
Vurdere alder af de nuværende ledninger og lys . afbrydere . Hvis du har en ældre hjem og det elektriske system er ikke blevet opdateret , er det en god ide at have rummet rewired . Dette job er bedst overlades til en elektriker , hvis du ikke har elektriske erfaring . Rådføre sig med en elektriker for at afgøre, om de ledninger skal udskiftes , og for at få et tilbud på projektet .
4 .
Vurder dit nuværende køkken belysning . Bemærk hvad man vil om det, og hvad skal forbedres . Overvej de områder , der er mørke eller skyggefulde . Fokus på lysere de områder , som du forbereder din belysning plan for køkkenet .
5 .
overveje, hvilken type af overhead køkken lys inventar du ønsker . Et stort stativ er et fælles mulighed. Et andet populært valg for køkkener er forsænket belysning . Den type lys , du vælger dikterer placeringen af og antallet af inventar du behøver .
6 .
Afgør , hvis du ønsker en enkelt lys fastholdelsesanordningen at erstatte det nuværende , eller hvis du ønsker at flytte det til en anden placering .
7 .
Bestem placering af forsænket belysning , hvis det er nødvendigt . En generel tommelfingerregel er at placere forsænket lys hver 4 til 6 meter . Størrelsen af den forsænkede belysningsarmaturer er også en faktor . Sted mindre inventar tættere sammen for det bedste lys .
8 .
Identificere områder i køkkenet , der har brug opgave belysning . Øer har normalt en belysning fastholdelsesanordningen placeres direkte over . Lys over ovnen og håndvask er også populære . Beslut dig for , hvilken type belysning til hvert af disse områder . Fælles opgave lysarmaturer omfatter spor belysning , vedhæng lys og under-kabinet lys . Disse typer af belysningsarmaturer direkte lys på arbejdsflader .
9 .
Beslut om der skal placere belysning under overskabe til at give yderligere opgave belysning til køkkenbordet arbejdsområder .
10 .
Vurdere ny belysning pensionsordning, når det er installeret. Tjek det om natten og i løbet af dagen . Beslutte, om lyset Planen virker , eller hvis yderligere belysning er påkrævet.

gode råd og advarsler


 • Forsøg aldrig el-arbejde , hvis du ikke ved hvad du laver . Du risikerer alvorlig skade eller forkert kabler, som kan føre til en brand .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan blokere en hall med en rumdeler
 • hvordan man bruger en plisseret Valance hæftepistol
 • hvordan man kan dekorere med antikke grydelapper
 • hvordan man kan dekorere kort soveværelse vinduer
 • hvordan man kan dekorere en et-værelses lejlighed
 • hvordan man laver en hjemmelavet baldakin
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser i dit køkken
 • hvordan man laver en dyne for en krybbe
 • karm vindue oplysninger
 • enkelt lysstofrør ledningsføring instruktioner
 •