hvordan man kan forbinde to lyskontakter

hvordan man kan forbinde to lyskontakterForbinder to lyskontakter indebærer kører " rejsende ledninger "mellem de to switche . Disse ledninger mødes på armaturet afbrydere kontrol . Denne konfiguration , kaldet en tre -vejs switch , er almindelig i rum med separate indgange og en central lys stativ . Det er ikke en vanskelig hjem-forbedring projekt , kræver kun grundlæggende elektriker-og tømrerarbejde færdigheder og kan være afsluttet i en enkelt eftermiddag

Du skal bruge:
Utility kniv eller Nøglehullet så
. Switch kasser ( 2 ) .
Lyskontakter ( 2 ) .
Hammer .
Skruetrækker .
Brace bar .
Træskruer .
Samleboksen .
Fisk tape .
3- leder NM kabel .
2- leder BX -kabel.
Bidetang .
Lampen .
Drywall patch -kit .


1 .
Gør nedskæringer for sporskifter og stativ. Brug boksene , der vil holde skifter som en skabelon for at bestemme størrelsen af de nedskæringer . Følg producentens anvisninger om størrelsen af loftet skære du får brug for . Hullet skal være stort nok til at give adgang til en samledåse .
2 .
Fjern Baseboard mellem strømkilden beholderen og Switch 1 . Til sidst vil du køre kabel langs gulvet ( skjult af Baseboard ) mellem stikkontakten og skifte til at give strøm til lys .
3 .
Gør ledninger nedskæringer . Over hver switch hul , hvor loft og væg mødes , gøre en 1 x 2-tommers hul til at fodre elektriske kabel igennem til armaturet samleboksen . Lav en lille åbning , lige over gulvet , under kilden stikkontakten og Switch 1 til foder kabel igennem .
4 .
Installer hardwaren . Anbringer de to kontakten bokse på væggen og hænge armaturet junction box fra en bandage bar mellem to loftsbjælker med træskruer .
5 .
Kør 3- leder NM kabel fra hver kontakt til samleboksen . Feed fisk bånd gennem 1 x 2 hul på tværs af loftet til fastholdelsesanordningen hullet . Fastgør kablet til fisk tape og træk båndet tilbage mod dig . Efterlad mindst otte inches udsættes hvert hul .
6 .
Kør 2- leder BX kabel fra stikkontakten til Switch 1 i rummet mellem drywall og gulvet . Fastgør den sorte og hvide ledninger til terminalerne i stikkontakten . Hvis kilden forretning har uudnyttet terminaler , så brug dem . Hvis ikke , skal du oprette en " grisehale " ved at forbinde korte ledninger til terminaler og ved hjælp af elektriske forbindelser til at forbinde ledningerne til pigtail .
7 .
Connect Switch 1 . Fastgør den sorte ledning fra strømforsyningen til skifte fælles terminal ( det er mærket ) . Sæt det røde og de resterende sorte ledninger til de andre terminaler. Brug et stik til at forbinde de to hvide ledninger . Ground kontakten til boksen .
8 .
Connect Switch 2 . Første mærke den hvide ledning med et stykke tape for at angive , at denne tråd er i færd aktuelle . Fastgør at tråd og den røde ledning til den ikke- fælles terminaler . Fastgør den sorte ledning til fælles terminal . Ground kontakten til kassen .
9 .
Tilslut stativ . Mark den hvide ledning der kommer fra Switch 2 med et stykke tape til at angive, at det er i færd aktuelle . Tilslut denne ledning til lyset sorte ledning . Forbinde de to røde ledninger sammen og de to sorte ledninger sammen . Slut de resterende hvide ledning til lysets hvide ledning .
10 .
Monter armaturet i henhold til producentens anvisninger , erstatter fodlister , og bruge drywall lappe kit til at fylde hullerne .

gode råd og advarsler


 • Brug BX ( metallisk kappe ) kabel til strøm -til-skifte løbe for at beskytte kablet mod at blive beskadiget af neglene at holde fodlister på plads .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en eksisterende loft
 • ting lavet af blik
 • hvordan man kan hænge vinflaske stearinlys
 • Hvad kan jeg bruge til at holde glasset i min pejs fra at dreje sort ?
 • Kan jeg bruge nogen form for varmesystem med solvarme ?
 • hvordan man kan købe dyner
 • hvordan man designer køkken backsplash med dekorative fliser
 • hvordan man kan afgøre, om du skal købe gulvbelægning online
 • hvordan man kan ændre farven på badeværelse inventar
 • hvordan man kan male beskidt paneler i en dobbelt bredde mobilhome
 •