hvordan man kan justere faux træ blinds

hvordan man kan justere faux træ blindsFaux træ blinds er skabt til at efterligne udseendet af træ persienner og koster generelt mindre . Åbning og lukning mekanismer for falsk træ og ægte træ blinds er ligeledes fremstillet . Derfor retninger for at tilpasse imiteret træ og ægte træ blinds er de samme . Der er flere komponenter , der gør det muligt for brugeren at hæve , sænke og vippe blinds for at tilpasse dem

Du skal bruge: .
Saks
Flad skruetrækker .
Needle-næse tænger eller pincet .


1 .
Fjernelse lamellerne vil justere et vindue blind for at gøre det kortere . Hvis du vil fjerne lameller og gøre en blind kortere , foreslår Levolor. com sænke blinds fuldt ud og vælge en tremme selv med eller lige under vindueskarmen . Tæller to lameller under tremme selv med i vindueskarmen og skær stigen snore nedenfor, lamel og gentag for alle stige ledninger . Cut både lift snore 6 inches under den nye bund lamel og gentag for alle lift ledninger . Fjern de to nederste lamellerne .
2 .
Pry op propperne fra bunden skinne med den flade af en skruetrækker . Stik er plastic propper indsættes i 1 /2 " runde forborede huller i bunden jernbane . Ladder ledning , der løber vertikalt i tre sektioner på blinds , holder forankret lameller . Stikkene holde stigen snore stramt og på plads . Fjern den nederste jernbane fra den ekstra lamellerne . Fjern knyttede ende af elevatoren ledningen fra bunden skinne med en nål-næse tænger eller pincet . Indsæt bunden jernbane gennem alle stigen ledninger under den nye bund tremme . Træk liften ledningen ud af den sidste sløjfe på stigen ledningen under den nederste skinne og gentag for alle lift ledninger .
3 .
Sæt løfte ledningen i hullet på den ene side af bundskinne og gentag for alle lift ledninger . Træk liften ledningerne gennem det nederste hul , og gentag for alle lift ledninger . Tie hvert par af lift snore sammen og tilsæt en knude . Trim al overskydende løft og stigen snore , skjule sidesten stigen ledninger i stikket huller , så Adskil ved at erstatte de plastpropper i bunden jernbane til at holde stigen snore stramt og velfungerende .
4 .

En anden måde at justere blinds er ved at dreje tilt stang , som åbner lamellerne vandret . Hvis en twist stang ikke virker , sørg for at det er snapped på plads øverst i nærheden af Valance . Til svært tilgængelige blinds , kan du overveje trådløse elevator blinds og motoriseret vippe rullegardiner med fjernbetjening .
5 .
til at hæve og sænke persienner , skal lamellerne være åbne . For at hæve persienner , trække liften ledningen ned . Hvis knivene er låst op og kan ikke sænkes , så kig i overlisten hvor snorelås stammer . Forsigtigt skubbe på låsemekanismen med en skruetrækker hovedet at frigøre . For at sænke persienner , trække liften ledningen mod midten af blinds og langsomt hæve din hånd , mens du holder fast i ledningen .

gode råd og advarsler


 • Se Ressourcer nedenfor for oplysninger fra den amerikanske Consumer Product Safety Commission vedrørende børn og blinde ledning sikkerhed . Vinduet blind ledninger kan være farlige omkring børn .
 • Anden Artikel

 • eksempler på velfungerende køkken layouts
 • gøre latinske nuancer nødt til at passe vindue målinger ?
 • hvordan man skaber en tjekliste for at flytte
 • bjælkehytte interiør ideer
 • bruger til akvarium grus
 • fransk guffe metode til trappe løbere
 • space væg udsmykning idéer
 • hvordan man kan skelne mellem glas fliser
 • hvordan man lak maling
 • indvendige kælder cement væg ideer
 •