hvordan man kan vælge en accent maling farve til badeværelset

hvordan man kan vælge en accent maling farve til badeværelsetFarvemuligheder til maling et badeværelse , er bredt og varieret , så vælg en accent maling farve , der er moderne og forfriskende . Nogle accent badeværelse farver er alt for levende eller demonstrativ , så omhyggeligt vælge en , der er brugbare og alsidig . For en accent farve som supplement til appel af dit badeværelse design , kigge efter toner , der øger de andre farver i rummet . Dit mål er at skabe malede vægge til dit badeværelse , som er interessante , flavorful , og fleksibel . Et par praktiske tips får du på din vej til et spektakulært badeværelse , der indeholder en harmonisk farve ganen.
1 .
Vælg Badeværelse Paint at Accenter den Cabinetry
Tag et nærmere blik på træværket i dit badeværelse , og vælg en maling farve , som supplerer , at design element. Hvis dit badeværelse forfængelighed , medicinskabet , og skuffer alle er lavet af en rig mahogni eller kirsebær træ , så vil du ønsker at vælge en accent maling farve , der bringer de rige toner i træet . På den anden side , hvis du har lys eg eller nødstedte træ kabinet i dit badeværelse , du ønsker at vælge et badeværelse maling farve , der tilføjer en naturlig harmoni til rummet . Nogle praktiske accent maling farver til badeværelset , der tilføjer en følelse af vitalitet til rummet omfatter bløde grønne , dæmpede lilla og lys mokka . På grund af den forholdsvis afdæmpet tone af disse farver , har de tendens til at blande samt en accent farve med andre badeværelse maling nuancer .
2 .
Vælg Badeværelse Paint, harmonerer med tilbehør

Accent maling farver i alle rum skal arbejde i harmoni med de dekorative accenter . Dette er især tilfældet i et badeværelse rum , fordi badeværelset tendens til at være en af de mindre rum i huset . Hvis dit badeværelse maling valg ikke harmonerer med dine håndklæder , hardware , badeforhæng , og kabinet , så vil du ender med et værelse , der føles skarp og usammenhængende . Badeværelse accent maling skal være en lille afvigelse fra de fleste af de eksisterende maling farver i rummet . For eksempel dit badeværelse vægge og tilbehør , hvis der er malet i en varm beige farve , så en passende accent farve kan være mocha eller chokolade . Hvis du skulle vælge en rød eller en majestætisk blå , så resultatet bliver en usammenhængende badeværelse , der ikke flyder eller blandingen. Den undtagelse fra denne regel er, hvis du vælger at gå med ensfarvet hvid eller off-white badeværelse maling , så vil din accent farve kan være en fuldstændig ændring af disse nuancer .
3 .
Vælg Badeværelse Maling , der viser kunstneriske kreativitet
Som du vælge en accent maling farve til dit badeværelse , så tænk nøje , om farven vil virke vasket ud , for mørke , eller simpelthen en mærkelig beslutning . Nogle af de mest kraftfulde og universelle farve ganer kan findes i grundlaget for geologi . Tag for eksempel farverne på ædle mineraler , sten , og jorden . Ved at blande disse komplementære farver på en måde , der er praktisk og alsidigt , kan du oprette en subtilt dramatisk badeværelse , som vil stå sin prøve . For eksempel , kombineret med en blød lilla accent maling farve med naturlige kirsebærtræ kabinet og en marbleized køkkenbordet er udsøgt . Du har mulighed for kunstnerisk kreativitet at kombinere med den naturlige verden på en måde , der er harmonisk og alsidig . Vælge en maling farve til dit badeværelse , der vil forstærke den moderne og naturlige design er lige så forfriskende , som det er imponerende .

Anden Artikel

 • hvad er et gitter uafgjort solsystem ?
 • gave ideer til nye boligejere
 • Regency vindue behandlinger
 • hvordan du opretter en personlig stol jernbane
 • mest populære maling farver til et badeværelse
 • hvordan man kan dekorere et værelse med en baby flygel
 • hvordan man kan gøre wire lys lyseslukker
 • glasblokke bruger
 • hvordan du installerer keramiske fliser med en træsorter færdig kant
 • væg udskæringer projekter
 •