hvordan man laver en lysestage fra runde flod sten

hvordan man laver en lysestage fra runde flod stenVandet i og kurbade minde os om naturlige vandveje , såsom floder og vandløb . De afrundede sten fra bunden af en flod er et perfekt supplement til et badeværelse , spa eller endda en sten arne . Den glatte , buede form af stenene vækker udformningen kraft vand i bevægelse. En kreativ kombination af runde flod sten og lys binder de to elementer af sten og brand til at skabe en interessant lysestage . Der er en række forskellige måder at gøre en lysestage , men to floder sten lysestager er angivet nedenfor.

Du skal bruge:
Soft river sten ( sedimentære og visse metamorfe bjergarter )
. Boremaskinen .
Murværk bits .
Diamant kernebor .
Epoxy.
Filt .

Bored River Stone som Candle Holder


1 .
Store , kan runde flod sten til at kede sig for at skabe udhulede stearinlys baser . Stenene skal være tilstrækkeligt store , hvilket giver mindst 3 /4 tommer af sten på alle sider af en indsnit . Blødere sten , såsom kalksten , skal have 1 cm af sten på alle sider . Denne bredde beskytter sten fra revner eller brud i nærheden af kede åbninger .
2 .
Installer en muret lidt ind i Boremaskinen . Den smule skal være så bred som den foreslåede stearinlys , ellers en diamant kerneboremaskine skal udlejes til skære sten . Diamant boring er ekstremt effektive til at skære igennem sten , men de er dyre og kan være farlige . Følg vejledningen , der følger med maskinen .
3 .
Fastgør stenen til Boremaskinen eller under den diamant kerne boret. Brug skruestik greb at forankre stenen . En engangs plastfolie eller presenning kan henføres under stenen til at indsamle sten produceret støv og overskydende vand forudsat , mens boring .
4 .
Start Boremaskinen eller diamant kerneboremaskine . Hvis en Boremaskinen anvendes, giver en lille konstant strøm af vand over kontaktpunkt mellem boret og sten . Hvis diamanten kerne maskinen bruges , tændes for vandforsyningen til boret . Boring sten skaber en stor varme fra friktion . Vandet køler en boret som maskinen borer i sten . Nogle vil måske foretrække at bruge motorolie til at smøre og køle en Boremaskinen smule, men olien kan pletten stenen .
5 .
Bor stenen ekstremt langsomt . En langsom bar reducerer overophedning og skaber en finere overflade på indsnit . Tålmodighed er meget vigtigt gennem processen , skader på sten eller operatøren kan let opstå, hvis stenen er skåret for hast
6
Bor hele vejen igennem stenen . . Efter at boringen er afsluttet , skal du fjerne stenen fra skruestikken greb og anvende et lag af filt på undersiden af afsluttede sten . Selv om floden sten er blevet rundet af vandstrømmen over sine overflader , det nye hul , der løber gennem stenen centrum har skarpe kanter , og det kan ridse møbler eller finish .

Stacked River Stones som Candle Holder


1 .
Små , kan runde flod sten stables som mursten til at skabe en lysestage . Tage en række lille flod sten , og arrangere dem til at skabe en base for et stearinlys . Stable sten , og match overflader af stenene til at skabe bedre forbindelser . Stenen forsamling bør wrap mindst to tredjedele rundt i bunden af et stearinlys .
2 .
Tør overfladen af sten med en våd klud , og lad dem tørre . Fastgør stenene til hinanden med epoxy . Brug epoxy sparsomt , og vær forsigtig med frakoblet lim-det er giftigt og kan binde næsten alle to flader . Når epoxyen har sat , er det harmløst .
3 .
Påfør følte til bunden i den samlede floden stenen lysestage . Stenen kan mar møbler og chip finish hvis de håndteres for groft .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male på klare vinyl
 • hvordan man beregner stabelhøjde til gardiner
 • hvordan man kan anvende en olie gned bronze finish
 • hvordan man kan modernisere og opdatere en stue
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser på et ujævnt cement gulv
 • hvordan man kan male et støbt aluminium - baseret værftet ornament
 • hvordan du bliver en propainter
 • hvordan man kan sammenligne vinylgulve produkter
 • hvordan man kan dekorere på et begrænset budget
 • hvordan man kan fjerne maling trimme
 •