hvordan man wire et loft fan med to 3-vejs switch

hvordan man wire et loft fan med to 3-vejs switchLoft fans med vægafbrydere er bekvemme . Hvis de er i rum med mere end én indgang , de har brug flere parametre for endnu mere komfort . Ledningsføring en tre -vejs afbryder med en ventilator er en simpel projekt , der kræver grundlæggende elektriske og tømrerarbejde færdigheder . Denne konfiguration kører strømmen fra strømforsyningen til den første switch , derefter til blæseren , og endelig til den anden kontakt, som formentlig er den nemmeste måde at wire en tre -vejs switch

Du skal bruge: .
Hobbykniv eller nøglehullet så .
Bidetang .
2 afbrydere .
2 switch bokse .
Brace bar .
Fan samleboksen .
2- leder NM kabel .
3- leder NM kabel .
2- leder BX -kabel.
Elektriske stik .
Hammer .
Skruetrækker .
Fan kit .
Drywall patch .

Installation af Hardware


1 .
Skær strømmen til kredsløbet , hvor du skal arbejde .
2 .
Gør nedskæringer i væggen og loftet , hvor du vil blive hængende ventilatoren og installation af switches . Følg producentens anvisninger om størrelsen af hullet til blæseren . Hvor væggen møder loftet , gør 1- af -2-tommers nedskæringer over oven over tasten huller . Dette vil gøre gevind kabel nemmere .
3 .
Fjern strømforsyningen stikkontakten fra sin elektriske felt .
4 .
Fastgør skinnen bar til loftet bjælker med træskruer . Fastgør blæseren krydset boksen til skinnen baren .

Kørsel af Wires


1 .
Fastgør kontakten bokse til væggene .
2 .
Kør tre -leder kabel fra centralerne til ventilatoren . Skub fisken tape fra hullet nær loftet til placeringen af blæseren . Fastgør ledninger til slutningen af båndet og træk det tilbage mod dig selv.
3 .
Kør to -leder kabel fra strømforsyningen beholderen til Switch 1 . Den nemmeste måde er at fjerne sokler mellem beholderen og skifte og køre kablet i mellemrummet mellem drywall og gulvet . Brug BX kabel for at undgå at skære kobbertråde med afsluttende søm i Baseboard .

Tilslutning af Wires


1 .
Tilslut strømforsyningen . Tilslut den sorte ledning fra Switch 1 til et tilgængeligt messing terminal på beholderen . Hvis der ikke terminaler er åbne , lave en grisehale ved at afmontere et sæt af sort og hvide ledninger fra deres terminaler . Slut korte sorte og hvide ledninger til terminalerne og derefter tilslutte kredsløbet ledninger og blæseren ledningerne til de korte ledninger .
2 .
Slut Skift 1 til kredsløbet . Tilslut den sorte ledning fra strømforsyningen til terminalen mærket " fælles " på kontakten . Fastgør de sorte og røde ledninger fra blæseren junction boks til de resterende terminaler . Tilslut det hvide ledninger sammen .
3 .
Connect Skift 2 til kredsløbet . Sæt det røde og hvide ledninger til de ikke-fælles terminaler . Sætte et stykke sort tape omkring den hvide ledning at angive, at det er varmt-det er , bærer en strøm. Tilslut den sorte ledning til fælles terminal .
4 .
Slut blæser til kredsløbet . Fastgør den anden ende af den markante hvide ledning , der fører til Skift 2 til fan sorte ledning og den umarkerede hvide ledning til blæseren hvide ledning . Tilslut nogen varme ledning fra blæseren lys kit ( hvis monteret) til den markerede hvide ledning . Forbind lysets hvide ledning til umærket hvide ledning .
5 .
Afslut fastgørelse af blæseren til holderen efter fabrikantens anvisninger . Lappe hullerne i gipsvæg .

Anden Artikel

 • Hvad kan jeg bruge til at holde glasset i min pejs fra at dreje sort ?
 • hvordan man kan male depron skum
 • gothic soveværelse udsmykning idéer til piger
 • store vindue idéer
 • ideer til et udtrækkeligt pot rack
 • oplysninger om Pergo laminatgulve
 • hvordan man kan dekorere bag en seng placeret i hjørnet
 • hvordan man kan sætte skruer i mursten
 • hvordan man kan se, om en vase er blæst glas ?
 • hvordan man kan sammenligne de fluorescerende til tungsten
 •