ideer til dekoration din lukkede veranda

ideer til dekoration din lukkede verandaDu skal bruge:
Tandstørrelse
. Tile mastiks .
Bullnose flise .
Tile injektionsmørtel .
Fugtig klud .

Hvis du kan lide udendørs , men ikke nyder bidende myg og andre flyvende skadedyr , en lukket veranda er det rigtige valg for dig . En lukket veranda giver dig mulighed for at nyde synet og lyden af naturen uden at blive antastet af det . Underholdende på en lukket veranda er sjovt også. Gør din veranda komfortable og i stand til at rumme en lille gruppe af venner på en sommeraften . Dekorere din veranda med farver og temaer fra naturen og omdanne den til en sydende udendørs rum .

Dragonfly Motiv

Upgrade plain kurvemøbler til en ting af skønhed . Spraymaling vidjer med lys grøn spraymaling . Påfør flere lag for en endnu look . Tilføj matchende grøn puder med guldsmed motiver på stoffet . Vælg puder , som er vejrbestandige just in case regn driver på din veranda . Top vidjer ende tabeller og sofaborde med monteret klart glas . Sæt to glas mellemværker oven på hinanden og lægger papir guldsmede i mellem glasset til dekoration . Alternativt kan du lim papir guldsmede til bunden af glas mellemværker i stedet og kun bruger én . Tilføj små dekorative puder med guldsmed emblemer på dem . Hang store papir guldsmede fra verandaen loftet . Købe grøn Dragonfly-tema badeforhæng til at hænge i vinduer . Brug spænding stænger til at hænge gardinerne for at give din veranda privatliv .

Nautical Ideer

Blå og hvid afkrydse vil give din veranda en nautisk føler . Dekorere blå veranda møbler med blå og hvid stribet puder . Hvidvaske gulvbrædderne og væggene . Dette vil give dem en forvitret look . Brug en gammel båd hjul som en interessant afslutning bord eller hænge det på væggen for interesse . Brug lyseblå sheers til vinduer eller hænge hvide plantage skodder til at beskytte dig mod lejlighedsvis Stormen . Installer en stor overhead loft ventilator med store hvide pagaj-stil fan vinger . Wrap båd reb rundt i bunden af en veranda lampe eller udfylde en klart glas lampe base med muslingeskaller . Arranger en bakke af små både i en træskål og placerer den på en side tabellen . Sæt en 3- fod-høje sten pelikan i et hjørne for en finurlig touch .

blomstermønstre

Gør dit lukket veranda ét med din blomsterhave . Bland blomstermotiver mønstre i din møbelstoffer . Fyld vaser med friske kagen fra haven eller nogle silke evig blomster . Sæt en tepotte bakke , og nogle tekopper på et sidebord . Lægge nogle små vintage hånd fans på et bord for interesse .

din stil

Undersøg hjem stil magasiner som " Style at Home "eller " Martha Stewart Living " til unikke våbenhus stil ideer . Hold en bærbar eller scrapbog af idéer, som du måske ønsker at indarbejde i din veranda . Har en walk-through i dit eget hjem og tage notater af stykker du kan lide og stilarter dig ind . Gør din veranda en forlængelse af dit hjem ved at fortsætte din egen personlige stil i din veranda område .

Anden Artikel

 • hvordan man kan sy et vindue hjulafdækning
 • guide til udsmykning en bachelor soveværelse
 • hvordan man kan omlakering Martha Stewart møbler
 • hvordan man kan gøre en stor håndlavet ur til væg kunst / udsmykning
 • hvordan man kan male trappe spindler
 • rustikke reoler ideer
 • hvordan man laver en olieret bronze finish
 • hvordan du tilføjer metallisk til din maling
 • legerum for børn design ideer
 • anvendelser for bladguld
 •