ideer til hjemmet undersøgelse værelser

ideer til hjemmet undersøgelse værelserArbejde fra hjemmet er meget attraktivt for mange mennesker . Det giver dig mulighed for at oprette dine egne timer , at arbejde i en atmosfære af dit valg , og i nogle tilfælde til at arbejde så meget eller så lidt som du vil. Men nogle synes, at atmosfæren af at være hjemme eller støj i hjemmet livet distraherende . I disse tilfælde kan du ønsker at oprette et hjemmekontor . Indretningen i dette kontor er vigtig , da det kan gøre eller bryde din evne til at arbejde effektivt .

Classic Studie

Denne form for undersøgelse bibringer en formel , frodig følelse og er perfekt til en person , der kan lide afslappet elegance eller modtager kunder i sit hjem undersøgelse . Line væggene helt med træ eller træ-tone bogreoler . Kontroller, at alle bogreoler kampen , kan du enten få mange høje reoler eller har reoler installeret direkte ind i din vægge . Hvis der er et vindue , skal du installere reoler omkring det . Placer et skrivebord , der matcher dine hylder i midten af rummet står døren , og frynsede orientalske tæpper på gulvet . Få en brun læderstol og fylde hylderne med bøger . Hvis du ikke har , at mange bøger , udfylde hullerne med ting du finder visuelt tiltalende , gerne vintage kameraer eller tin skulpturer .

Minimalistisk Zen Room

Hvis du har problemer med at fokusere i lange perioder eller har brug for mental pauser mens du arbejder , denne undersøgelse er perfekt til dig . Vælg et værelse med masser af naturligt lys og male væggene en cool, rolig blå eller grøn . Pynt vinduer med matchende nuancer og sætte komplementære smide tæpper på gulvet . Vælg et skrivebord , der er ikke større , end du har brug for det at være i en lyst træ tone , med en matchende ergonomisk stol . Hvis du skal have et arkivskab , dække det med et farverigt tæppe og en bakke med stearinlys . Læg aloe planter , afrikanske violer og heldig bambus på dit skrivebord og vindueskarme . Hænge naturen udskrifter på væggene og opsætte en lille meditation zone med en gulv pude og nogle røgelse .

" Live -In "Undersøgelse

Hvis du bruger en masse tid i dit studie eller arbejde i perioder i løbet af dagen , kan dette design fungerer godt . Få en træ-tone skrivebord med en stor top og reoler vedlagt . Arranger bordet , så du står døren og boghylderne sidde langs en væg . Male væggene en semi -lyse grønne og rulle supplerende tæpper med geometriske mønstre over gulvet . Oprette en lille pause område ved at sætte en overdådigt ruskind kærlighed sæde mod væggen diagonal til dit skrivebord . Foran skrivebordet sætte en slank rustfrit stål eller sort mini køleskab med farverige magneter under en lille træbord med en matchende kaffemaskine på toppen og en tallerken af sunde snacks .

Anden Artikel

 • instruktioner til foldegardiner med dyvler
 • Listen over intelligente hjem udstyr
 • hvordan man kan dekorere med vin propper
 • hvordan man kan hænge en glasvæg vase
 • typer tæppe test
 • hvordan man kan hænge en vinyl vinglas rack
 • hvordan man kan teste maling farver
 • hvordan man kan opdage antikke forfalskninger & reparationer i ultraviolette lamper
 • hvordan man kan dekorere et land fransk stort værelse
 • hvordan man kan sætte stemning med farve i dit hjem .
 •