indirekte belysning ideer

indirekte belysning ideerlysarmaturer , der sigter lyser op og væk fra øjet , effektivt hoppe lyset slukket anden overflade , før det fylder et rum , hører til kategorien af den indirekte belysning . Indirekte belysning falder i flere kategorier --- det første er armaturer designet til at være indirekte --- væg Sconces er et godt eksempel . Den anden kategori er inventar , som kan tilpasses til at blive indirekte belysning --- reb belysning og lysstofrør lys er denne type .

Rope Lys

Brug reb belysning accent eller fremhæve områder i et værelse . Reb belysning består af en perlerække af LED lys eller glødepærer , der er indkapslet i en plastik rør og sælges i forskellige længder . Reb belysning kan sælges af foden fra en spole , men det vil kræve det korrekte tilbehør til at fastgøre den til en strømkilde .

Rope belysning også kommer i kortere længder , med plug fastgjort og klar til en stikkontakt . Tilføjet til indersiden af en kuriositet fryser , placeret som under-kabinet lys eller fastgjort langs kanten af trappen og trin , denne indirekte belysning kilde lyser og giver visuel vejledning i lav-belyste områder .

Cove Lys

Cove belysning er bygget ind i fordybninger og afsatser i lokaler med højt til loftet ( over 8 fod ) . Denne form for indirekte belysning kroner et værelse med en endnu glød af lys , der giver en klar opfattelse af rummet , men med lyset skjulte stativ .

En bugt er en hylde eller læbe , der følger kanten af rummet og kan tilføjes under den første bygning eller på et senere tidspunkt . Coves kan skabes ved at anvende en tyk ( dyb ) kroneformen langs toppen af væggene . Den støbning skal være dybt nok til at skjule den valgte lampen .

Kampprogram , at arbejdet med en bugt omfatter lysstofrør , reb belysning og xenon lav spænding inventar . Neal Barrett 's bog , Ultimate Guide til arkitektoniske Loft Behandlinger , indeholder et afsnit om ins og outs af vig belysning .

Væg Vaskemaskine

Omvendt ideen om bugt belysning , eller spejlvende Noret til ansigt nedad , og lys gangarealer , entryways og endda vigtigste rum som værelser og boligarealer ved at vaske væggen med lys i stedet for loftet .

Bogen , Building Systems for indretningsarkitekter , ved Corky Binggeli beskriver denne teknik , der anvendes i mange kommercielle rum . Brug det i en bolig ved at placere belysningen på sin egen afbryder og lysdæmper for at opnå en varm glød når der er behov , dag eller aften .

Wall Sconces kan også bruges til at vaske vægge og kan være rettet op mod loftet eller ned mod gulvet afhængigt af sconce design .

Anden Artikel

 • hvordan man kan omforme en garage til at gøre en lejlighed
 • hvordan man kan gøre stranden vindue behandlinger
 • hvordan man kan flyde en bambus gulv
 • hvordan man pad et område tæppe
 • hvordan du udskifter orkanen glas til stearinlys
 • hvordan man kan male beton til at ligne marmor
 • brug af olier og bobler i en jacuzzi
 • dekorative nuancer til vinduer
 • hvordan man kan male et værelse orange
 • hvordan man kan forbinde et loft fan med gamle ledninger
 •