italiensk kaffe cafe udsmykning idéer

italiensk kaffe cafe udsmykning idéerItalien er et land , der er fuld af gammeldags charme og dekorative flair . En af de mest charmerende symboler italiensk kultur er den italienske café . Mørke farver , murstensvægge , smedejern borde og træmøbler udgør hjertet af de fleste italienske caféer . Inkorporerer italienske antikviteter med en kaffebar tema vil give dig mulighed for at genskabe udseendet af en smuk køkken og café , der minder om caféer , der serverer kaffe i hjertet af Italien .

Vægge

Når dekorere dit hjem beboelsesrum til at repræsentere en italiensk cafe , vil du ønsker at optage italiensk tema farver og væg accenter . Begynd med at vælge en farve . Populære farvevalg er mørke bordeaux , jæger grøn , dyb rød , brun og sort . Et design udsmykning idé ville være at male et område over frysere eller på en væg med tavlen maling . Den sorte baggrund giver et rum , hvor du kan skrive italiensk menuer , citerer berømte linjer og skrive opskrifter af italienske retter . Lofter , der har tin eller kobber fliser kan fremhæve et køkken eller middagsområde område og tilføje Old World flair . Brick wainscoting på væggene sammen med mursten eller travertin fliser på gulvet kan tilføje følelsen af en gammel italiensk café til rummet .

Møbler og Hvidevarer

Fremhæv din dekorative accenter ved at have de rigtige møbler og apparater til accent Deres cafe område . Start i køkkenet . Brug en ægte, eller replikerede espressomaskine , kaffemaskine eller cappuccino maskine . Accent det omkringliggende område med italiensk kaffe smag og beholdere . En lille bistro bord er afgørende for at opnå dekorative italienske cafe look . En tabel lavet af smedejern med matchende stole repræsenterer den italienske cafe look . En side buffet bordet kan også med fordel implementeres i denne indretning . Sørg for, at bordet har en vintage design med en mørk træ eller sort finish . Du kan få vist kaffe krydderier såsom fløde , sukker og kanel i glas til en funktionel og dekorativ display.

dekorative accenter

Dekorative accenter er, hvad der vil gøre den italienske cafe kommer til live . Har en føring rack i køkkenet eller tema område , der besidder en række af italiensk -designede kaffekrus . Tilføj en hvid eller rød-og-hvid- ternet dug på bistroen bordet og accent med espresso kopper og underkopper . Fyld midten af bordet med en kurv med biscotti for en funktionel look . Brug en italiensk-inspirerede antikviteter , du har som ure , fade , vintage metal tegn og støbejern coastere at sprede om området . Indarbejd kobber gryder i hele køkkenet . Bring i haven urner fra din terrasse og fyld op med faux topiaries . Tilføj klar julelys i hele rummet til at tilføje ro . En lille offerfund stearinlys kan placeres på bordet og borde for at tilføje en hyggelig touch . Keramik eller harpiks franske kokke også tilføje til udseendet af en italiensk kaffe cafe udsmykning tema . De generelt har en tavle , der kan bruges til at forholde beskeder eller byder gæsterne velkommen på italiensk med " Benvenuto ".

Anden Artikel

 • hvad de skal gøre , hvis din flise ikke svarer
 • Hvordan kan jeg lave min egen knopper fra sten ?
 • hvordan man får maling til at obligation til gummi
 • vævet nuancer vs træ blinds
 • særlige funktioner til køkkenskabe
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse til et fritidshus
 • hvordan man kan peppe butik købte gardiner
 • billige hus indretning idéer
 • hvordan man vælger en solenergi system til nyt hjem byggeri
 • hvordan man kan hænge lys centerpieces
 •