jetted tub kabinet ideer

jetted tub kabinet ideerDu skal bruge:
opvaskemiddel
. Klude .
120 grit sandpapir .
Blue maler tape .
Heavy -duty stof drop klud .
Spray primer .
Pimpsten .
Tack klud .
Emalje spraymaling .

I de tilfælde , hvor en jetted karbad kræver en indhegning , mange af de samme principper for bruseafskærmninger anvendelse . Glas er langt anlæggets udformning af valg , da det giver mulighed for et badeværelse til at føle overskueligt og mere åben . Glas, ligesom spejle , gøre kan en plads føle større end den egentlig er . Der er en række af design alternativer, når det kommer til kapslinger , der kan opnå dette look med mindre traditionelle konfigurationer .

Designer Glass

Mens plain se- gennem glas er meget populære i hjem design , er det ikke altid giver privatliv boligejere ønske i badeværelset . Frostet glas giver en afslappet alternativ til casual badeværelser , hvilket giver både privatliv og diskrete kvaliteten af et glas kabinet . Ætset glasdesign kan ligeledes medtages, når anlægget fungerer som et stykke kunst til rummet. Textured glas er et spændende alternativ til rustikke badeværelser , hvor store ruder af almindeligt glas ville føle sig alt for moderne . Farvet glas , enten subtile nuancer af blå eller meget mørke nuancer af grå , gør kan for en ultra-moderne omdrejningspunkt i en moderne badeværelse design .

Compact Kabinetter

I mindre badeværelse rum udsigten til en fuld jetted tub kabinettet er ikke altid praktisk . Nye strømlinede kabinet produkter er at nytænke design for moderne badeværelser . Boligejere kan nu installere glas skjolde over en del af karret for at forhindre vand splatter uden at installere en komplet kabinet . Sådanne skjolde forlade den resterende halvdel af karret åbne og tilgængelige uden brug af en dør . Nogle europæiske producenter tilbyder samme delvise indelukke produkt med anvendelse af en hængslet glasdør . Døren kan tjene som et bilag over den forreste halvdel af karret , eller det kan være lukket indad , når den ikke er i brug for at holde rummet overskuelig . Andre produkter til at overveje for små badeværelser er optrækkelige badekar indhegninger , at sammenbruddet helt , når den ikke bruges. For små badeværelser en fuld badekar kabinettet er ikke længere nødvendigt .

træprodukter

Vandtætte trævarer bliver mere og mere populære til brug i badeværelset design . Til ultra-moderne badeværelser , kan disse træpaneler skal indarbejdes i glas bad omgiver . Lige så effektiv på at gøre en rustik erklæring , vandtæt træpaneler parret med glaslåger kan have et land design appel . Hertil kommer , kan træ indramning bruges omkring Glasinddækninger at tilføje flere visuel interesse . En godt alternativ til metalindrammede Glasinddækninger , en indrammet af træ kabinet giver en boblebad udseende af en chic sauna . Selvom det ikke ofte tænkt på i badeværelset design , kan træ anlæg være ganske alsidig .

Anden Artikel

 • silhuet vindue behandlinger
 • hvordan du installerer tæppe med pude
 • slipcover alternativer
 • hvordan man laver en kridt bord med kridttavle maling
 • faux finish maleteknikker til træ
 • hvordan man kan afslutte malet køkken frysere
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i en ø tema
 • hvordan forskning MLS lister
 • hvordan man kan dekorere for januar
 • dekorative ydre vindue behandlinger
 •