loft støbning ideer

loft støbning ideerLoft støbning er ligesom Baseboard undtagen det går i det rum , hvor væggen møder loftet i stedet for , hvor muren møder gulvet . Loft støbning har både praktiske og dekorative formål , fordi den kan dække fejl som ujævn drywall , maleri eller loft tekstur og tilføjer desuden charme til ethvert rum .

Dekorative

Dekorative loft støbning kommer i mange former og størrelser . Kroneformen er en familie af støbning , der har en vis design til det selv kroneformen også kan være enkle , ætset , udskåret og dekoreret på forskellige måder. Kroneformen kan undertiden være dyrt selv , og det er ikke den eneste form for dekorative loft støbning . En simpel stykke træ støbning , der har figurer ætset eller hugget ind i det kan også være dekorative loft støbning . Gå ind i ethvert isenkræmmer og du vil finde en masse støbning , der kan dekorative loft støbning fra udskårne blade , frugt og blomster eller smukt formede træ design . Dekorative loft støbning kan også være lavet af gips , men gips er normalt ikke så modstandsdygtige som træ .

Simple

Enkel loftet støbning er som dekorativt loft støbning , undtagen uden alle de former og mønstre . Ligesom med dekorative loft støbning , enkle loft støbning stadig har både praktiske og dekorative formål , men den opnår sit formål på en anden måde . Simple loft støbning følger designfilosofi om " less is more ", og kan stadig gøre en smuk dekoration til et værelse . Simple loft støbning fungerer bedst , når sammenholdes med ikke så enkelt væg indretning såsom tapet , overføringsbilleder eller formning striber . Molding striber er der, hvor støbning bruges til at oprette en stribet design på væggen .

Custom

Både enkel og dekorativ loft støbning kan købes hos enhver isenkræmmer , at brugerdefinerede loft støbning har dog enten være særlige beordret ud af en isenkræmmer eller online , eller fremstillet af dig selv eller en ansat håndværker /tømrer . Nogle enkle og billige måder at gøre brugerdefinerede loft støbning er at kombinere mere end en slags støbning . For eksempel , tage en regulær stykke kroneformens og installere det på hovedet og /eller kombinere det med strip støbning , halvrunde støbning eller stoppe perler til at skabe et originalt design .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male walisiske dressers
 • hvordan man effektivt bruge drager i haver og hjem da © cor
 • vindue behandlinger for en halvcirkelformet vindue
 • hvordan man kan indføre nye og spændende mønstre på uventede steder
 • plantage vindue behandlinger
 • hvordan man kan måle omkredsen område tæppe
 • hvordan du udskifter et badeværelse lys
 • hvordan man laver behandlinger for et loft vindue
 • hvordan man laver min plastic gardiner
 • tips om brugen af spray glasur finish
 •