skylight ideer

skylight ideerNår du designer dit hjem , kan du overveje at placere ovenlys i nogle værelser til naturlig belysning , synspunkter og ventilation . Også , tilføje ovenlys til eksisterende boliger for at øge deres værdi . Disse positive træk kan skære ned på udgifter til energi og samtidig tilføjer stemning til dit hjem .

lysere Badeværelse

badeværelser føler sig ofte mørk , især hvis de er små og mangler vinduer . Et badeværelse ovenlys er en løsning på dette problem uden at ofre noget privatliv . Tilføj et skylight over dit brusebad , så du kan bade i morgen lyset, eller tilføj en over din counter til at gøre anvendelsen af makeup en brise .

Fremhæv hvælvede lofter

hvælvede eller vinklet lofter er ønskelige arkitektoniske træk . Prøv forstærker din skråloft ved at tilføje en række ovenlys til at belyse rummet . Overvej rummets orientering i forhold til solen og find ovenlys passende for at undgå barske , direkte sollys på et bestemt tidspunkt på dagen . Fremhæve en bakke loft med et skylight i en tilsvarende form .

ventilation

Køb en funktionsdygtig skylight for adgang til frisk luft . Vær sikker på , at du nemt kan nå ovenlyset at åbne og lukke det , eller vælge en motoriseret udgave til højt til loftet . Med en funktionsdygtig skylight kan bidrage til at skære ned på opvarmning og afkøling omkostninger , men husk at lukke den , når det regner .

Attic Soveværelse Skylighter

Ældre hjem ofte feature loftsrum rum omdannet til et ekstra soveværelse . Men disse rum ofte mangler lys og lugte muggent . Løs dette problem ved at installere ovenlysvinduer i det skrå loft . De vil tilføje interesse for ydersiden af dit hjem , især hvis du har en meget synlig sadeltag . Du kan også vælge at bruge denne nye lysende værelse som et bibliotek eller legerum til børnene.

trappeopgange Skylighter

trappeopgange er ofte mørke rum , der kræver masser af kunstig belysning til sikkerhed . Hvis dine trapper er storslået eller har smuk gelændere eller andre detaljer , overveje at installere et ovenlys for at fremvise dem . Lad trappeopgange ovenlys hjælpe med at skære elforbrug i løbet af dagen , og supplere dem med kunstigt lys om natten .

Udvendig Skylighter

Beklædning over terrasser lader dig nyde rummet i al slags vejr . Tilføjelse af en ovenlys til denne ydre struktur giver adgang til sollys uden at ofre komforten . Overvej at installere ovenlys i din solrum at gøre det føles mere som udendørs , eller i taget på din overdækket swimmingpool .

Anden Artikel

 • hvordan man effektivt bruge drager i haver og hjem da © cor
 • hvordan man kan dekorere en etnisk tema badeværelse
 • hems møbler og udsmykning idéer
 • hvordan man kan gøre dit værelse ser anime
 • sort , hvid & rød soveværelse ideer
 • hvordan du gør din seng et paradis
 • hvordan man kan male trimme med oliebaseret maling
 • gothic soveværelse ideer til piger
 • hvordan man kan montere under reolbelysning
 • hvordan man opbygger en fritstående skab
 •