stilarter stiffel lamper

stilarter stiffel lamperI de tidlige dage af den elektriske lampe blev lamper lavet til utilitaristiske formål bare, og det var at give lys efter mørkets frembrud . Ikke meget tænkte på æstetik blev sat i designet af lamper . Stiffel Lamper blev grundlagt af Ted Stiffel , som satte sig for at lave kvalitets lamper , der tilføjes mere end blot lys til rummet . Hans lampe design har været trendsættere , siden de blev lavet i 1932 . Stiffel Lamper fortsætter med at gøre disse kvalitet designer lamper i dag .

Pole Gulvlamper

En af de mest populære lamper , som Stiffel i 1950'erne og 1960'erne var det Stiffel pol gulvlampe . Lampen bestod af en stang med kegleformet lamper fastspændt på det . Stangen forlænget fra gulv til loft og havde en fjeder spænding til at holde det på plads . Den kegleformede lamper kunne pegede i alle retninger for belysning i hele lokalet . Det var en meget tidlig udgave af tarmkanalen belysning . Stiffel gør versioner af disse lamper i dag . De yder også en bred vifte af gulv lamper lavet af en enkelt poler , der enten udvider lige op med en enkelt globus på toppen , eller kurve , med en enkelt globus i slutningen af den buede stang . Begge stilarter er fastgjort til en søjlefod .

Tiffany-stil lamper

Stiffel gør farvede glaslamper meget ligner Tiffany-stil lamper , i gulv lamper , bordlamper og bordlampe stilarter . Den storslåede farvede nuancer gå med næsten enhver indretning. I modsætning til mange Tiffany efterligninger , hvis glas er så tyk nuancer knap lader lyset igennem, er det Stiffel glasskærm lavet , så lyset kommer igennem glasset og fremhæver farverne . De nærmere detaljer for de farvede glas gør hver nuance et kunstværk . Stiffel tilbyder disse lamper i dag i stilarter identiske med de antikke lamper set i jeres bedsteforældres hjem .

Kunst og Kunsthåndværk-Era Lamper

I Kunst og Håndværk æra , Stiffel produceret chunky firkantede lamper , der anses for samlere Samlerobjekter i dag . Det minimalistiske design af denne lampe gør den velegnet til de fleste helst indretning . Farverne er dæmpet i det meste brune og beige toner. Stiffel Lamper tilbyder en lignende bordlampe i dag , at der kommer mere dekorative , men stadig dæmpet, farver .

Precious Metal Collection

Stiffel 's ædle metaller kollektionen tilbyder lamper lavet af metal med glas glober som nuancer . Denne samling består af lamper til gulv , bord og skrivebord . Frostet glas glober toppen nogle af lamperne , andre har farvet glas nuancer . Metallet genskaber patina af selskabets ældre lamper i en grålig eller kul forvitret look .

Anden Artikel

 • smeltet glas vs hærdet glas
 • hvordan man kan gøre dekorative kranse fra skaller - muslingeskal krans
 • land dæk ideer
 • hvordan man kan farve læder hvid
 • hvordan man opbygger en indendørs sal vand springvand
 • hvordan man kan rate udvendige maling
 • vintage home office udsmykning idéer
 • de bedste farver til at male et stort auditorium
 • boligindretning ideer til en ulige formet stort værelse
 • hvordan man designer køkken backsplash med dekorative fliser
 •