Candy soveværelse ideer

Candy soveværelse ideerValg af tema til soveværelset indretning skaber et sammenhængende kig omkring i rummet . Med den brede vifte af temaer derude , er det ofte svært at indsnævre den ned til én . En slik soveværelse tema afviger fra den typiske temaer, der anvendes hyppigt . Dette soveværelse tema giver dig mulighed for at oprette en særskilt soveværelse design med en finurlig look .

Farveskema

Den slik tema egner sig godt til en lys farve ordningen. Candyfloss pink er et naturligt valg for en piges slik-tema soveværelse . En lys gul farve er også velegnet . Striber malet på væggen eller brug af beadboard er gode muligheder for at tilføje interesse for rummet . Med beadboard , normalt den lyse farve går under stolen skinne med en neutral farve som hvid på den øverste halvdel. Dette giver dig mulighed for at få farve på væggene uden at blive overvældet .

Markise Window Behandlinger

Forteltet-stil vindue behandling i soveværelset efterligner fortelt på en slik butik . Lav din egen markise vindue behandlinger ved hjælp af stof efter eget valg . Hvis du ikke er tryg ved at foretage dine egne vindue behandlinger , kontakt en lokal syerske for at få dem gjort for dig . Vælg stof , der er lyst og matcher farveskema i rummet . En stribet stof er et ideelt valg til fortelte.

Gulve

Neutral gulve er den bedste løsning . Dette giver dig mulighed for nemt at ændre rummet temaet ned ad vejen . En hårdttræ eller laminatgulv ligner gulvet i en gammeldags slikbutik . Uanset hvad du bruger til gulvbelægning , lyse område tæpper klæde det op og binde det ind i slik butikken tema . Bright , runde tæpper ligner runde slik . En stribet tæppe fungerer også godt med slik tema .

Bedding

Et solidt strøelse sæt i en af rummets accent farver fungerer godt i slik soveværelset . Overvej en farve , der vil gå godt med andre temaer , hvis du ønsker at ændre temaet ned ad vejen . Kig efter puder , der ligner slik at binde sengen til slik tema . En anden mulighed er at sy din egen seng puder med et stof med en slik tema .

Room Accents

Wall kunst med slik i det kjoler op på væggene. Du kan også lave din egen kunst ved at tage farverige billeder af slik , udvide og indramning dem . Glas eller plast krukker fulde af slik er en anden logisk valg . De fleste håndværk butikker sælger dekorative glas beholdere med låg , der fungerer godt for denne udsmykning . Række af hylder på væggen viser slik krukker minder om hylderne i slik i en slik butik . Overvej barnets alder , før du placerer krukker af slik i hendes værelse .

Mock Candy

En kæmpe mock slikkepind er en fantastisk måde at accent en slik-tema værelse . Brug en stor skum -disk findes på håndværk butikker som base , og male den med striber eller hvirvler for at skabe det ønskede udseende . Et stort træ dyvel skaber pind af sucker . Brug et klart cellofan wrap rundt om disken for wrapper . Forlader disk uden stok til at skabe runde disk slik .

Anden Artikel

 • superhelt soveværelse ideer
 • hvordan man vælger badeværelse male farve
 • instruktioner til at hænge kæde lys
 • hvordan man kan hænge hjemme tapet på cement
 • interiør mode vindue behandling
 • grå maling ideer
 • hvordan man kan dekorere en dråbe loft med fluorescerende lys
 • hvordan man kan dekorere vintage hjemmebiograf værelser
 • bog hylde ornament ideer
 • hvordan man kan skabe 3D hjem design gratis
 •