Hvordan kan jeg trimme forhæng ?

Hvordan kan jeg trimme forhæng ?Ændring af stilen i dit draperier stænger kan resultere i gardiner , der hænger for lavt . Eller måske har du fundet den perfekte sæt gardiner til salg , men at dømme efter målinger på den pakke , du nu indse, at de vil være for lang . Hvis du har et sæt af forhæng , der skal trimmes , der er ingen grund til at tage dem til en professionel . Skæring forhæng er en simpel proces , som du kan gøre derhjemme

Du skal bruge: .
Iron
Blyant .
Papir .
Målebånd .
Stof kridt blyant .
3- fod lineal .
Saks.
Symaskine eller synåle .


1 .
Vask og tryk på din gardiner , før du begynder . Forsøg ikke at måle og forneden rynkede gardiner .
2 .
Hæng en af Draperiet paneler på plads til at afgøre, hvor toppen af drapere starter . Brug en blyant til at lave en meget lys mærke , i niveau med toppen af drapere , på væggen .
3 .
Fjern drapere . Mål ned fra blyantsmærke til din slutpunkt . Den forhæng bør ophøre ved enten i bunden af vindueskarmen eller ½ tomme op fra gulvet , alt efter om du ønsker kort eller lang gardiner . Skriv denne måling på et stykke papir.
4 .
Læg forhæng på en flad arbejdsflade , med indersiden af panelet opad . Indersiden er den side, vil stå væggen .
5 .
Mål ned fra toppen af drapere samme afstand af målingen du skrev ned . Hvis målingen du skrev ned er 74 inches , vil du starte på toppen af drapere og måle mod sømmen , der markerer 74- tommer slutpunkt med en stof kridt blyant . Gør dette på hver side af drapere . På midten af panelet bredde-hvis din drapere er 60 inches lang , så 30 inches er den midterste-foranstaltning igen fra toppen af drapere mod hem og markere slutpunktet
6 .
Brug en lang lineal til at tilslutte din varemærker . Læg linealen mod mærker og trække en lige linje ved hjælp af en stof kridt blyant .
7 .
Tegn en anden linje ned mod bunden , 6 inches under den linje, du tegnede i sidste trin . Hvis du ikke har 6 inches af stof , tegne de eksisterende hulsømme og jern stoffet fladt før tegningen din bundlinje . Denne ekstra 6 inches af stof vil blive brugt til at skabe en triple- layer hem for at tilføje vægt til din forhæng for at opnå en ordentlig hænge .
8 .
Skær det overskydende stof langs bundlinjen .
9 .
Fold stoffet på indersiden , der matcher op snitfladen til kridtstreg . Tryk den foldede kant fladt med et strygejern.
10 .
Fold stoffet på indersiden igen , folde langs kridtstreg . Tryk den foldede kant fladt med et strygejern . Du har nu en triple- layer forneden .
11 .
Sy en ligesøm linje med en symaskine , eller køre en kant sting i hånden , langs den øverste foldede kant . Sy den åbne ende af sømmen på hver side af drapere , langs kanterne , i hånden for at lukke den 3- tommer hul skabt af sømmen .

gode råd og advarsler


 • Hvis forhæng du planlægger at forkorte er nye , pin sømmen på plads med lige knappenåle i stedet sy sømmen . Hæng gardiner i en uge , derefter foretage justeringer, hvis det er nødvendigt , før du syr sømmen . Draperi stof er normalt tungt , og de kan strække når hængt for første gang .
 • Anden Artikel

 • flise ideer til hjørne bøtter
 • Sådan stedet falske Limoges
 • hvordan man får udseendet : fransk land udsmykning
 • interiør ideer til små kirker
 • hvordan man kan ombygge vintage køkken
 • tropisk punch ved cocalo dekoration idéer
 • hvordan man kan sætte en kunstig træ i en urne
 • hvordan man laver en presenning for en boghylde
 • hvordan man vælger en solenergi system til nyt hjem byggeri
 • Sådan opdaterer du dine loftet med kunstfærdige fliser og skinnesystemer
 •