Sådan opdaterer en apparat gammeldags komfur

Sådan opdaterer en apparat gammeldags komfurKøbe en ny hjem ikke altid ensbetydende med , at du vil få helt nye køkkenmaskiner , når du færdiggør et salg . Ofte , at du får det komfur , der har været kilden til mange måltider i løbet af det seneste årti . Brand nye designer brændeovne med moderne varmeelementer er en god egenskab , men du kan også bidrage til at modernisere din nuværende brændeovn med et par enkle tips . Flytter ind i et nyt hus er en dyr virksomhed , og du måske nødt til at spare til at købe opdaterede apparater . Den enkle forslag vil hjælpe dig modernisere den visuelle appel af dit lidt forældede komfur .
Som du kan se på denne side , kan ProLineRangeHoods. com og USA-Appliance. com hjælpe dig med dit køkken komfur opgraderinger

Du skal bruge: .
dekorative backsplash
. boligtilbehør .
Apparatet maling .


1 .
Mal ovnen med Appliance Paint
Hvis dit køkken ovnen er i øjeblikket en off skygge af gul eller grøn , du opdager måske, at det er næsten umuligt at indarbejde dit køkken motiv . Tilsvarende kan du have arvet en outdate ovn , der begynder at vise nogle ekstreme tegn på slitage . De fleste lokale hardware butikker bære en spray maling , der er specielt designet til at klæbe til et metal apparat . Der er ikke mange farvemuligheder , men en neutral farve som hvid , sort eller beige skal være let opnåelige . Forsøg ikke at male din brændeovn i dit køkken , eller du vil vinden op med spraymaling rester overalt . Simply, fjerne din brændeovn fra dit køkken til en udendørs , godt ventileret område , og følg anvisningerne på spray maling kan .
2 .
Pynt komfur Burners

Mere end sandsynligt , vil stovetop brændere på din forældede brændeovnen har ledning bredbånd dækker enten en elektrisk eller en gas-brænder overflade . Denne lidt hævet spole er perfekt til visning af dine foretrukne kedlen . Ikke overraskende , teakettles kommer i en bred vifte af farver , former og størrelser til dit køkken komfur . Du kan oprette en moderne og nutidig stemning i dit køkken område lige ved at tilføje en dekorativ kedlen til din brændeovn . Farverige teakettles kan også bruges til at falde i med den dekorative motiv af dit køkken .
3 .
Føj Planter til toppen af ovnen
I de fleste tilfælde , vil din brændeovn læne mod en støtte væg med en lille hætte , der dækker stovetop . Området over bagsiden af ovnen kan bruges til mange dekorative formål , herunder en stænkskærm , dekorative fliser , et køkken spejl , eller planter . Den lille afsats på bagsiden af din ovn kan bruges til at vise nogle små terra cotta krukker fyldt med små dekorative planter . Du kan også bruge vægpladsen over bagsiden af ovnen og under emhætten for at vise en dekorativ mesterværk . En forældet komfur kan accessorized og malet til at ligne et nyt køkken apparat . Hvis du ikke har budgettet til at købe en ny moderne køkken komfur , kan du opdatere din nuværende .

gode råd og advarsler


 • Elektriske og gaskomfurer have varierende varme elementer , så sørg for at din dekorationer er langt væk fra varmen .
 • Real og syntetiske planter kan fange i brand , så sørg for at de er fri af ovnen brænder .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere dit hjem med blomster
 • hvad er mikrofiber ark ?
 • hvordan man kan bruge kunsten glas i en skillevæg
 • stilarter trim færdige tømrerarbejde
 • maling trimme ideer til murstenshuse
 • ideer til en Noahs Ark værelse tema
 • hvordan man kan trimme omkring indvendige søjler
 • DIY travertin installation
 • træ beslag til gardiner
 • hvordan kan jeg bygge en pejs dække ?
 •