american koloniale hus stilarter

american koloniale hus stilarterEarly American koloniale huse er kendetegnet ved fælles byggeelementer . De er rektangulære eller firkantede strukturer med sadeltage . Symmetri er et vigtigt aspekt af den amerikanske koloniale hus . Hoveddøren er centralt beliggende med den samme mængde af vinduer på hver side . Inde i en amerikansk koloniale hus en central hal udskiller et lige antal værelser, og samme antal værelser findes på hver etage . Over tid nogle amerikanske koloniale detaljer ændret , såsom placering af døren eller skorstenen , men generelt koloniale strukturer beholde nogle fremherskende træk .

den første amerikanske Colonial huse

Når nybyggerne først kom til den nye verden , de bygget små strukturer til at give læ for barske forhold . Tidlige amerikanske huse fra kolonitiden , der er indeholdt et værelse til at sove , spise og indsamling . En stor pejs i den ende af rummet , forudsat varme og et sted for madlavning . Den næste bølge af bosættere kunne tilbringe mere tid på at bygge deres hjem , så de efterlignede den middelalderlige stil af de huse , de forlod i England . Når den kolonist lærte at overleve og begyndte at sprede sig blandt de kolonier , de stilarter af deres huse udviklet sig . Således begyndte tendensen med at bygge permanente boliger med flere værelser for privatlivets fred og socialt samvær .

New England American Colonial huse

The New England amerikanske koloniale bestod af en central skorsten med pejs på hvert værelse . Populære New England amerikanske koloniale stilarter er Saltbox og Cape Cod . Kolonisterne skabte Saltbox konfiguration fra enklere kvadratiske eller rektangulære koloniale hus . De har tilføjet mere plads til den oprindelige koloniale design ved at konstruere en lang skrånende tag . Den Cape Cod stil af amerikanske koloniale hus er en og en halv historier med fire værelser nedenunder og to ovenpaa. Opbygning af huset lave gjort det muligt at modstå de stærke New England blæst .

hollandsk Colonial huse

Efter kommer til den nye verden nogle kolonister udvidet på den tidlige stil af den amerikanske Colonial huset . Den hollandske bygget en ny type amerikansk koloniale hus ved at indarbejde arkitektoniske ideer bragt fra deres land . Den karakteristiske elementer af en hollandsk koloni er en stejl buet tag line og skorstene placeret på begge sider af huset . Du vil finde hollandsk colonials i New York City -området og i Hudson River Valley , hvor den hollandske afviklet .

sydlige Colonial huse

Den identificerer funktionen af en sydlig Colonial hus er de to -etagers søjlegang . Murstensfacader med dekorative dentil lister og pilastre føje til elegante look i det sydlige koloniale . Vinduer symmetrisk ramme en centreret hoveddør , mens skorstenen er placeret på siden af huset .

franske koloniale huse

autentisk fransk kolonistil huse er fundet i det sydlige Louisiana og omkring Mississippi -bækkenet området . Den franske kolonimagt omfatter høje smalle vinduer og døre sammen med helvalmet eller side gavl-tage . Skodder flankerende vinduerne er både dekorative og funktionelle .

georgiske Colonial huse

Velhavende kolonister udviklet en stor stil med de georgiske koloniale hus . Græske og romerske arkitektoniske detaljer er indarbejdet i designet . Husene indeholder et køkken , formel spisestue , stue , bibliotek , stue og balsal . Den mursten udvendigt georgiske koloniale er konstrueret med en gavl indgang , fyldingsport og kolonner på hver side af hoveddøren . Dobbelt hang vinduer hold ni eller tolv ruder af glas og ingen skodder bruges på hjemmet . Inside, kroneformen , stol skinner og wainscoting vrimler .

Federal Colonial huse

I slutningen af revolutionen bragte frihed og velstand til Amerika , samt en ny kolonistil af hus ---- Federal koloniale . En fanlight over hoveddøren og sidelys bragt fokus til indgangen , som også kunne være omfattet . Tage på Forbundsrepublikken koloniale hus er enten helvalmet eller gavl . Vinduer er dobbelte hang med seks ruder på top og bund rammen . Cirkulære , sekskantet eller ovale rum er et unikt design funktion. Forbundsrepublikken koloniale Huset indeholder flere skorstene i stedet for et centralt beliggende en , giver plads til en stor trappe i den centrale hal .

Anden Artikel

 • hvordan redo dit køkken køkkenbordet
 • hvordan man montere håndklæde barer i keramik
 • hvordan man kan gøre antikke glasur for messing
 • DIY vindue behandling mønstre
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • hvordan man kan male faux skifer beton
 • hvordan man kan hænge smedejern vinreoler
 • dekorative backsplash ideer til dit køkken
 • hvordan man kan placere projektører i en gård træ
 • hvordan man kan dekorere med Nautica
 •