boligtekstiler håndværk ideer

boligtekstiler håndværk ideerboligindretning håndværk projekter kan omfatte små detaljer , der føjer til den overordnede stemning , eller store møbler redesign . Hænge en beaded gardin eller lave en farvet glas lys til at tilføje farve til ethvert rum . Renovere gamle møbler med spejle eller mosaikfliser at opgradere sit udseende . Gør et brændpunkt hovedgærde med krydsfiner og fliser . Boligtekstiler håndværk behøver ikke at være kompliceret at tilføje charme til dine omgivelser .

Beaded Curtain

Opret en perlebesat forhæng for en døråbning eller et vindue med farverige krystal perler . Denne enkle boligindretning håndværk vil tilføje en karakteristisk design element til ethvert rum . String dele af fiskesnøre med krystal perler , efterlader en sløjfe foroven og slip hver streng over en gardinstang . Opret så mange strenge som du har brug for at udfylde åbningen.

Stained Glass Light

Pynt ethvert rum i dit hjem med en farvet glas lys lavet af et glas blok . Håndværk butikker tilbyder glas blokke med åbninger langs den ene side , så du kan tilføje en streng af lys eller et stearinlys inde i blokken til belysning . Male ydersiden af blokken med glasmosaikker maling , med flydende ledende eller selvklæbende fører strips til at ligne rigtige farvede glas .

Mosaik Accenter

Cover toppen af en lejlighedsvis tabel med mosaik fliser til en anden karakteristisk ud til dit hjem indretning . Skabe et billede med mosaik fliser eller tilfældigt sted for dem at skabe et virvar af farver . Fastgør fliser til bordplade med vandtæt konstruktion lim eller Weldbond . Injektionsmørtel de sprækker med en farve for at accent fliserne . Hvis du hellere vil ikke omfatte en bordplade , mosaik omkring en almindelig spejl for at skabe en dekorativ ramme .

Kobber Tile Hovedgærde

En af de nemmeste måder at lave en headboard til dit hjem er at dække et ark krydsfiner med kobber loftplader . Udsmykning med kobber fliser tilføjer et strejf af tidløs elegance til dit hjem . Har krydsfiner skåret til at passe vandret bag din seng i en størrelse , der passer til to eller flere rækker af fliser . Vandtæt konstruktion lim arbejder for at fastgøre fliserne til krydsfiner . Hæng flisebelagt hovedgærdet på væggen med væg bøjler . Hvis gamle verden elegance ikke er din stil , lim spejl fliser , skifer fliser eller mosaik fliser til krydsfiner .

Spejlet Møbler

Pynt en lurvet chic , klassisk glam , art deco , eller moderne stil hjem med spejl-flisebelagt møbler . Spejl fliser fås i pakker med seks lokale hjemme butikker . Vælg mellem almindeligt , facetslebne , antik , eller andre motiver . Vær sikker på at anvende spejl mastiks til at fastgøre fliserne til møbler . Cover bordplader , skuffefronter , og skabssider med fliser til helt at ændre udseendet af eksisterende møbler .

Anden Artikel

 • hvordan man handpaint en flise backsplash
 • bordløber projekter
 • hvordan du installerer 18x18 keramiske fliser
 • hvide køkkenskabe ideer til bordplader og backsplash
 • hvordan man kan hænge et loft vinholder
 • flise på væg fjernelse ideer
 • hvordan man forbereder farves træpaneler til maling
 • hvad er en parisisk cafe arrangement ?
 • vindkraftproduktion for boligejer
 • Roman badekar ideer
 •