første gang hjemme køber gaver

første gang hjemme køber gaverIntet rører hjertet af en første gang hjemme køber mere end en housewarming fest i hans eller hendes ære . I nogle dele af landet , er den part, givet af en ven , der kan registrere en ønskeseddel eller indsætte det i invitationen . I andre dele af landet, er det acceptabelt, at boligejere til at kaste deres egen indflytterfest . Ligegyldigt hvor du bor , er du ikke forpligtet til at købe en gave , men det er sjovt at vælge noget nyttigt eller dekorativt til det nye hus .

Køkkener

Køkkener er sjovt at shoppe for på grund af de mange emner lige fra elegant til funky . Hvis den boligejer kan lide nostalgi , mener hooked tæpper , gamle tid malt og ryste beslutningstagere , gelé krukke briller , toast løftere , mel sæk køkkenruller , støbejern skillets og kaffe kaffemaskiner-alle elementer, der gør et comeback .

De fleste af de følgende dele er til rådighed i farver, der matcher boligejer nye køkken indretning : brød kasse , træ doven Susan med serviet holder , mad opbevaringsbeholdere , fransk tumblere , prep skåle , kage piedestal og en kogebog indehaver .

For boligejere , der elsker at lave mad , kan du overveje en collector 's kogebog , en yoghurt maker , en suppe terrin , en kok kniv , en ris komfur , en langsom komfur eller en vindueskarm urt plantageejer .

badeværelser

Ingen nye boligejer kan nogensinde få for mange håndklæder . En badeforhæng kan være velkommen , hvis du kender boligejernes stil og farve præferencer . Sundhedsbevidste boligejere kan værdsætte en badevægt , at foranstaltninger kropsfedt , knoglemasse og hydrering niveauer en blodtryksmåler eller en vægmonteret desinfektion tandbørsteholder . Nyttige poster omfatter en skraldespand , rattan tøj hæmmer og rattan ansigtsservietter indehaveren .

Dekorative Tilbehør

For dekorationsdetaljer i det nye hjem , kan du overveje et sæt håndmalede vaser , væg kunst , en silke grønne ordning , et lille stykke skulptur eller smuk lysestage indehavere .

Familieværelse

En pejs bakke gør boligejer 's aske oprydning let . En smuk uld smide gør det sjovt at krølle op på sofaen . Eller give et sofabord bog om hjem design eller et abonnement til en boligtekstiler magasin .

Anden Artikel

 • hvad er glykolsyre butylester bruges til ?
 • hvordan man kan opdatere og modernisere et badeværelse
 • hvordan man kan blande moderne stil og tidlig amerikansk møbler
 • hvordan man kan lime vinyl gulvbelægning
 • hvordan man skaber moderne interiør design til badeværelset
 • hvordan du fjerner en amerock dørhåndtag
 • hvordan man kan forsegle betonfliser
 • Kan jeg bruge nogen form for varmesystem med solvarme ?
 • Sådan opdaterer du dine belysning og VVS armaturer med maling
 • hvordan man kan hænge et strygejern vinholder
 •