gavl sidespor behandlinger

gavl sidespor behandlingerGavlen sidespor behandling er lige så meget en identifikator for bygningens arkitektur som stil vindue eller en dør åbnes. Et blik på den kan fortælle dig den periode, hvor huset blev bygget , eller hvis du forsøger at genskabe en arkitektonisk stil , hvilken slags gavl sidespor behandling til at bruge .

Shingle Siding

Shingles er nogle af de ældste sidespor behandlinger , og deres anvendelse varieret med den arkitektoniske stil , især for gavlene . Brugen af helvedesild i kontrastfarve gavl behandlinger begyndte med den hollandske kolonistil , fra 1625 til 1840 . Med nogle huse , blev gavle beklædt med rullesten , i modsætning til resten af den struktur, der var mursten eller i nogle tilfælde , sten . Det var ikke før nygotiske stil , ca 1840 til 1880 , at brugen af specielt skåret helvedesild , som fisk skala helvedesild med deres afrundede ender , blev brugt som gavl sidespor behandlinger . I Queen Anne stil , til 1910 1880 , gavlen sidespor behandlinger begyndte at være ganske omfattende . Den helvedesild i gavlene , varierede ofte , i nogle tilfælde rækkevist , fra almindelig helvedesild , fisk skala , V-cut eller vig, og meget mere. Med Shingle stil , fra 1880 til 1900 gavlen sidespor behandling havde ganske vist nogle udsving , men mere subtile end Queen Anne . Variationen var til stede mere i bredden af helvedesild , som generelt var større i gavlene end resten af huset .

clapboard Siding

Hvis du skulle se på nogle af de tidligste former for arkitektur tilbage til 1600-tallet , vil du se , at den fremherskende sidelinje er clapboards . Dette gælder gavlene så godt. Som med rullesten sidespor , gjorde gavl sidespor behandling ikke begynde at optage clapboards som en kontrast materialet, indtil det hollandske kolonistil , hvor clapboards kontrast fra mursten eller sten i resten af huset . Clapboards som gavl sidespor behandlinger ofte figurerede i den anden efterfølgende stilarter , indtil det ofte var erstattet af helvedesild begynder med nygotiske stil .

belægning Siding

Anvendelsen af beklædning som en gavl sidespor behandling begynder at dukke op i Nygotisk stil . Til at begynde med , er hele huset er dækket med beklædning , der er anvendt i en sildebensmønster mønster med spidsen af hver gavl er toppen af sildebensmønster . I den eksotiske Revival stilarter , beklædning fra 1835 til 1890 , som en gavl sidespor behandling funktioner mere fremtrædende plads . Det er ikke før Stick stil , fra 1850 til 1890 , at brugen af beklædningen som en gavl sidespor behandling bliver mere omfattende med beklædning , der anvendes i retninger , der varierer , fra lodret til vandret og endda sildeben , med afrundede eller stumpe ender . Ifølge " A Field Guide to amerikanske huse "," den Stick stil understregede vægfladen sig selv som et dekorativt element i stedet for blot at flyet med princippet dekorative detaljer anvendes på døre , vinduer , eller gesimser . " Denne tvivl gælder så meget desto mere til gavlene . Brugen af beklædning som en gavl sidespor behandling var til stede , men i mindre grad , i Queen Anne stil samt Shingle stil .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en lodge - stil hjem
 • hvordan man kan samle en queensize sofa trække ud
 • arkivering egenskaber plexiglas
 • vindue behandlinger for en halvcirkelformet vindue
 • gode ideer til begrænset soveværelse plads
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • hvad er meningen med stearinlys i vinduet ?
 • DIY travertin installation
 • maling farver til træning værelser
 • Sådan stedet falske Limoges
 •