gør - det- selv montering af snittede granit bordplader

gør - det- selv montering af snittede granit bordpladerInstallation af en snittede granit countertop er ikke det nemmeste af gør -det-selv projekter , men med et par tips og nogle tålmodighed , kan det gøres . Da en granit bordplade vil højst sandsynligt vejer mellem 200 og 600 £ . vil det tage mindst to eller tre personer til at bære det , og sæt den på plads . Når det er på plads , dog skal du være i stand til at slutte projektet på egen hånd

Foranstaltning

Tag omhyggelige målinger for at sikre, køkkenbordet fabrikator får hvad han skal skære granit til størrelse og form nødvendig . Mål skabet fra ende til anden eller fra væggen til slutningen af kabinettet og tilføje længden af udhæng og dybden af backsplash . Må ikke begå den fejl at måle kun længden af køkkenbordet er blevet erstattet , og herunder ikke dybden af backsplash i målingen . Angiver, om backsplash i slutningen af disken skal være på venstre eller højre . Mål fra væg til midten af vasken for en udskiftning countertop eller fra væg til forsiden af kabinettet i midten af hvor skabslåger mødes , hvis det er en helt ny installation . Lav en skabelon for underligt formede , kantede eller runde bordplader . Producenten vil sandsynligvis kræve en skabelon for enhver køkkenbordet andet end en straight eller grundlæggende 90- graders vinkel form . Brug en stor flad papkasse til at gøre skabelonen . Sæt den flade kasse på toppen af dit skab og spore dispositionen fra undersiden . Anføres følgende på skabelonen hvilken side er i bunden og toppen for at undgå forvirring. Bemærk også, om den skabelon, hvis det var lavet af en allerede eksisterende countertop eller fra et skab uden bordplade på det .

Installation

Fjern de gamle bordplade ved hjælp af en hydraulisk donkraft placeret i skabet . Sæt stikket på en stor bord til at distribuere kraft mere jævnt . Placer en 2- i -4 tommer bord mellem donkraften og køkkenbordet . Hæv donkraften , indtil den gamle counter dukker op , slut løsne den med et koben . Sørg for, at basen er i niveau , før du installerer den nye granit køkkenbordet . Placer countertop på basen . Kontroller, at det er i vater . Brug 1- tomme pladser i laminat til niveau køkkenbordet på basen . Anvende nogle lim eller fugemasse , der ikke udvider , og at tørrer inden for to timer på den øverste kant af skabet . Et par dråber lim eller fugemasse placeret 18 inches mellemrum langs toppen af basen er rigeligt . Vær forsigtig med ikke at bruge for meget . Efterlad 2mm af plads til injektionsmørtel , hvis køkkenbordet består af to eller flere stykker . Påfør en sealer til køkkenbordet stykker før støbningen dem . Injektionsmørtel sømmene af flere stykker efter limen tørrer . Brug en 50/50 blanding af epoxy mørtel tonede at matche countertop at udfylde sømmene . Skrab den overskydende cementmørtel ud og bruge en våd svamp til at rengøre resten ud køkkenbordet . Tør køkkenbordet af med køkkenrulle . Polere det den næste dag med akryl autovoks . Udfyld alle områder af injektionsmørtel , som sank natten .

Anden Artikel

 • hvordan du indstiller flise støbning
 • badeværelse ideer til et laminat gulv
 • hvordan man bruger en læder tekstur rulle
 • ideer til et fald loftet i en kælder
 • hvordan man kan hænge en sky skygge på en gardinstang
 • Roman badekar ideer
 • pære guide til forsænket belysning
 • lampen hardware
 • hvordan man kan opdage en udsmykning stil , du elsker
 • hvordan man kan finde billige indretning til dit hjem
 •