gratis børns udsmykning idéer

gratis børns udsmykning idéerBørn værelser giver et sted at sove , studere , spille og gemme en stadigt voksende samling af tøj , legetøj og andre ejendele . Dekorere deres værelser , da børnene vokser og deres stilarter ændring kan være dyrt og tidskrævende . Det behøver ikke at være , selv om . Udsmykning idéer og tips kan opdatere dit barns værelse og skabe et fristed , der afspejler dit barns alder , personlighed og lidenskaber .

Ryd Clutter

Tag et godt kig på layoutet af dit barns værelse og bestemme den bedste placering for møblerne . Start med sengen , så det passer til andre møbler omkring det . Ryd ud poster dit barn er vokset . Store disse poster , donere dem til velgørende formål eller tage dem til videresalg butik . Behold kun de elementer, dit barn elsker og bruger . En rod-plads inviterer kreativitet og mere rolig søvn .

Wall Art

Magazine dækker gøre stor kunst , og kan tapes eller tacked op , afhængig af din tolerance for huller . Brug blade du abonnerer på (eller kopier fra venner og familie ) , lad din datter vælge fem til 10 dækker hun godt kan lide , og læg dem i en underfundig arrangement på væggen .

En anden mulighed er at vælge tre til fem stykker af din søns grafik og sted hans kreationer i et galleri-type skærm på væggen . Hvis du ikke har rammer , simpelthen tack eller tape stykker på væggen , eller male en faux ramme rundt om hvert at forene gruppen .

Er dit barn en spirende danser eller sportsmand ? Sportstrøjer eller dans kostumer , der er blevet vokset fra eller ikke længere bæres gøre store vægudsmykning . Brug stifter eller små søm til at vise . Oprette en montage med priser , fotos og lignende memorabilia .

Samlinger og Hobby

Selvom det ikke er en formel hobby , de fleste børn samle noget . Uanset om det er dinosaurer eller dukker , finde en dedikeret plads til lignende , så din datter kan nyde hendes nuværende passion . For ældre børn , skabe et stilfuldt , men funktionelle område , hvor punge eller baseball caps kan hænges på væggen som en samling .

Udpeg en hylde eller bordplade til din søn til at skabe årstidens skærme . Skaller og havet glas fra en strand udflugt kan placeres der i sommeren , og erstattet af blodrød blade og miniature græskar i efteråret .

Foto Freebie

Her er noget , du kan gøre med alle overlappende fotos eller de fotos, er ikke scrapbog værdig . Skåret fotos i 1- tommer-bredbånd og korte enderne til at skabe en kæde , ligesom juletræet kæder vi plejede at gøre fra farvet papir . De er sjove at lave og børnene elsker at fange et glimt af sig selv eller en elsket en i en foto kodestykke . Drapere kæder på tværs i toppen af et vindue , omkring et skab , eller bare hænge på væggen eller fra en opslagstavle .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en victoriansk soveværelse design
 • hvordan man kan dekorere dit hus , så det bliver et hjem
 • Bohemian temaer til soveværelser
 • ideer til en blå / hvid soveværelse
 • hvordan man kan hænge en offerfund lysekrone
 • vindue indretning idéer
 • Nordlandets vindue behandlinger
 • hvordan man kan ramme & vise et bogstav
 • hvordan du installerer tyr næse flise i et badeværelse
 • Behr interiør maling ideer
 •