hvordan du installerer condor forsænket lys

hvordan du installerer condor forsænket lysForsænket lys , også kendt som kan lys , er monteret i loftet og give et stilfuldt alternativ til overhead belysning . Sådan belysning er nem at installere , hvis du kender din vej rundt en switch box . Med sine mange stilarter , størrelser og pynteudstyr muligheder , tilføjer Condor forsænket belysning stil uden at miste funktionen til ethvert rum i dit hus , hvad enten det nye byggeri eller en remodel

Du skal bruge: .
Målebånd
. Millimeterpapir .
Blyant .
Elektriske tilladelse .
Drywall så .
Wire hætter .
Skruetrækker .
Elektriske kabel .
Elskab.
Kabel klemmer .
Ret vinkel elektrisk eller ledningsfri boremaskine .
Spade smule.
Samleboksen .


1 .
Træk en belysningsplan på grafen papir med blyant . Vær sikker på , at det layout du opretter steder lysene langs de vigtigste bjælker for lettere og sikrere installation . Find en strømkilde , der kan bankes ind , såsom en stikkontakt i samme rum , der ikke er overbelastet . Drej afbryderen eller sikringen fra for at strømkilde , før du begynder enhver installation.
2 .
Klip en del af loftet drywall med saven til at afsløre bjælkerne du vil bruge til at montere din lys på . Fortsæt med at klippe ud dele af loftet , hvor lyset vil blive installeret . Disse nedskæringer skal være runde og stor nok til at rumme boliger for hvert lys , uden at være så stort , at du er nødt til at reparere loftet som en del af monteringen.
3 .
Skil og fjerne stikkontakt, du vil bruge som din strømkilde . Klippet ud af et område på væggen til den nye switch box , helst på samme væg som forretningen . Brug af højre vinkel boremaskine og 3/4-inch spade smule , huller bore gennem den udsatte top væg plade og loftsbjælker til at køre dine kabler igennem . Bore gennem et af hullerne man skærer for en lys, hvis du ikke kan få direkte adgang til strøerne .
4 .
Drop kablet fra kontakten område til stikkontakten området . Træk kablet op gennem væggen fra stikkontakten til de områder, lys vil blive installeret gennem hullerne du boret i bjælkerne . Klip og tilslut kablet og forsænket lys boliger til en samleboks , der matcher de farvekodede ledninger . Fastgør alle ledninger med wire hætter , så ingen ledninger er udsat for. Monter samleboksen på loftet bjælken ved hjælp af medfølgende skruer og en skruetrækker . Hvert lys vil have sin egen samleboks , selvom det vil være forbundet langs den samme linje .
5 .
Gentag denne proces , der forbinder klippe kablet med et kabel klemme og kører den til næste lys . Når du er færdig , skal du trykke kablet gennem kontakten boksen og forbind ledningerne fra kablerne . Der bør være maskinelt , jord og neutral ledninger i kablet , og du bør have mindst to kabler skubbet gennem switch box-et for et skifte til lyset, og en i forbindelse strømmen til stikkontakten . Vær sikker på at sikre alle udsatte ledninger ved hjælp af wire caps .
6 .
Geninstaller stikkontakt , tilføjer det nye strømkabel , der blev droppet fra kontakten boksen området i begyndelsen . Før efterbehandling lyset , sørg for at have en kvalificeret elektrisk inspektør godkender ledninger for at undgå brande . Når det er godkendt , skubbe belysning på plads og lægger huset trim . Monter vægkontakt plade og udtag dækning . Reparer eventuelle drywall skader , og tænd for strømmen igen .

gode råd og advarsler


 • Brug en vægt tapede til strømkablet , når du springer det fra kontakten område til forretningen området for at gøre det lettere.
 • Du kan bruge fiskeri wire bundet til de kabler til at hjælpe dig snor det gennem hullerne i bjælkerne .
 • Når ledninger op overgangen , tilføje en lysdæmper til at styre belysningen påvirker .
 • Vær sikker på at få en elektrisk tilladelse , før du begynder dette projekt og har en inspektør tegn fra, når du er færdig . Undlader at gøre dette kunne gøre indboforsikring og /eller garantier ugyldige bør enhver skade opstå som følge af ledningsføring denne belysning
 • Sørg for at du har de rigtige bolig og spænding for loftet forhold-. isoleret eller uisoleret-at undgå at skabe et farligt miljø .
 • Brug det rigtige kabel til spænding lys . Hvis to forskellige styrke lys bliver installeret, skal du har den korrekte kabel til hver enkelt .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre projektor vægudsmykning
 • hvordan man kan ombygge en 1950’erne køkken
 • hjemmelavet urne springvand
 • hvordan man laver en dyne for en krybbe
 • hvordan du fjerner felt maling fra uniformer
 • historie Elizabethan fine bone china
 • space væg udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge en terning hylde
 • eksempler på velfungerende køkken layouts
 • hvordan man laver en pude dækker uden at sy
 •