hvordan du installerer nuancer & persienner for vinduerne

hvordan du installerer nuancer & persienner for vinduerneEksponeret vinduer skal have en skygge eller blind for at blokere visningen af et vindue mod solen. Installer persienner eller nuancer på vinduer , og du vil være i stand til at justere , hvad du ser , at temperaturen i rummet , og hvem der kan se inde i dit hjem . Hvis du troede, du kunne ikke installere persienner og nuancer på vinduer selv, så du tager fejl . Følg disse trin for at lære , hvor nemt det er at installere din egen vindue nuancer og blinds på et tomt vindue i dag

Du skal bruge:
Blinds ( afmålte )
. Skruetrækker .
Målebånd .
Bor ( og bit ) .
Blyant .


1 .
Mål bredden af den øverste skinne i det nye vindue blinde eller skygge . Blinds at passe ind i vinduet kabinettet er pre-cut til den rigtige størrelse . Blinds og nuancer monteret over vinduet på væggen , skal blive centreret ved at måle bredden af skygge eller blinde og bredden af vinduet og dividere forskellen i to . Halvdelen af forskellen er , hvor langt over kanten af vinduet åbner i slutningen af den blinde eller skygge skal være. Husk , at for over vinduet monteret persienner nuancer montere klippene burde altid være sikret i en træ stud .
2 .
Put en monteringsclipsen på plads på væggen over eller inde i Vinduet beklædning . Sørg for at du har klippet justeret korrekt og derefter markere placeringen af skruehullerne på væggen . Klippet bør have en åbning , der peger mod det rum , og en åbning, som peger mod den anden side af den blinde ( Tjek hardware listen for at bekræfte tilpasning) . For inde i vinduet huset , vil klippet blive sikret i toppen af hver ydervæg . Hold klippet op til de øverste hjørner af vinduet sag og mærke både skruehullerne ind i siden af vinduet kabinettet . Gentag processen for begge sider af vinduet .
3 .
Brug en håndboremaskine og en 3 /16 bit til at bore huller for hver skrue hul mærke du lægger på på væggen over vinduet eller inde i vinduet sagen . Efter hvert sæt huller er boret du kan sikre en monteringsclipsen på plads . Hold klippet op til væggen og begynder at køre en skrue i sin pilot hullet . Før du strammer den første skrue helt , starter den anden skrue . Spænd begge skruer hele vejen ind i skoven , inden du flytter til næste monteringsclipsen .
4 .
Tag vinduet blinde eller skygge til vinduet og indsætte den ene ende og derefter den anden ende i montering klip . Med skygge eller blind inde i klip og i stilling , stå tilbage og kontrollere , at de blinde er centreret og niveau . Forsøg ikke at betjene blinde eller skygge , indtil den er færdig ved at blive installeret . Det skal bare hænge på plads .
5 .
Markér skruehullerne i centrum støtte beslaget nu . Inde i hardwaren posen er et klip , der understøtter overlisten for blinde eller skygge . Dens placering er i midten af den blinde eller skygge for enkelt støtter og centreret proportionalt for større blinds eller nuancer . Bring centret støtte klippet til vinduet og holde det på plads under den blinde eller skygge . Markér placeringen af sin skruehullerne på væggen eller inde i vinduet sagen . Fjern den blinde fra dens montering klip og bor pilot huller til centret støtte beslag . Hold beslaget på plads og fastgøre den til væggen eller til toppen af vinduet sagen .
6 .
Sæt blinde eller skygge tilbage i montering klip. Centret støtte bør være i den korrekte position med sin arm nå langt nok ud under overlisten til det i midten af den blinde eller skygge 's spændvidde. Luk den åbne ende af den voksende klip med coveret , der kommer med dem . Disse omfatter glide over åbningen for at forhindre skygge eller blinde fra at blive trukket ud af klippene . Fastgør omhæng til overlisten bruge klip, forstå overlisten og klip i Valance . To klip hold mest kapper til overlisten og de indre funktioner af den blinde eller skyggen holdes fra visningen .

gode råd og advarsler


 • Brug tape til at markere den korrekte dybde af pilot huller . Tag et lille stykke tape og pak det , så du kun vil bore langt nok til at sikre skruen .
 • Hold en skrue op til spidsen af boret . Wrap tape rundt om borehovedet længden af skruen .
 • Bor i vinduet sagen op til den nederste kant af båndet og stop . Dette skaber en perfekt pilot hul til enhver skrue og ikke skader vinduet sagen ved at bore gennem udarbejdelsen studs .
 • Skader kan forekomme på gipsvæg af vinduet tilfældet, hvis du ikke markere og bore huller først . Selvom vinduet blinde eller skyggen monteringsclips vil skjule de fleste skader , har hele hjørner af vinduet tilfælde været chippet væk , mens hånd at starte en skrue ind i et vindue stud .
 • Undgå skader ved at bruge de rigtige værktøjer til at installere vindue persienner nuancer .
 • Anden Artikel

 • Soveværelsesmøbler projekter
 • hvad man skal gøre med knudret fyr paneler ?
 • ideer til et fald loftet i en kælder
 • Hvad kan jeg bruge til at holde glasset i min pejs fra at dreje sort ?
 • hvordan man kan dekorere en hytte stil stue
 • hvordan man kan skære bogstaver ind i en mur
 • økonomisk hjem udsmykning idéer
 • interiør design ideer ved hjælp af kalk grønt
 • lysekrone stilarter
 • hvordan man kan sprede en dråbe klud
 •