hvordan du opgraderer køkken bordplader og gulve på et budget

hvordan du opgraderer køkken bordplader og gulve på et budgetModernisere et køkken , der ligner det kunne have været indrettet under århundredeskiftet kan være en omkostningseffektiv opgave, hvis du er redecorating på et budget . De fleste ejendomsmæglere vil fortælle dig , at huset tilbud ofte falder igennem på grund af forældede elementer i et køkken design .
Som det ses på denne side , kan du besøge CrateandBarrel. com eller SubZero. com for nogle køkken udsmykning idéer . For at sikre at din gammeldags køkken er opdateret på en måde , der er øjet tiltalende og ikke for hård ved tegnebogen , praksis disse enkle teknikker . Opdatering et køkken på et budget kan være en sjov og givende hjem forbedring projektet

Du skal bruge: .
apparatet maling
. køkken indretning .
køkkenmaskiner .
maling .


1 .
Skjul utiltalende Køkken Features
Hvis du har nogle områder af dit køkken , der eventuelt kunne ses som en skamplet for byen , så tager tid at dække dem i en da © cor venlig måde. For eksempel er en elektrisk boks , en dørklokke ringetonen , og en skraldespand compacter ikke venlig køkkenudstyr . Disse køkken elementer tjene vigtige funktioner i dit hjem, så du ikke ønsker at slippe af med dem . Du blot ønsker at camouflere dem på en måde, der er æstetisk tiltalende . Utiltalende køkken inventar kan bortlede opmærksomheden fra den sande skønhed i dit hjem . Oprettelse af en brugerdefineret dække af træ kan bruges til at skjule en grim elektrisk felt . Dækslet kan derefter males til at matche motiv af dit køkken område . En dørklokke ringetonen boks kan fjernes og erstattes med et mere moderne design eller malet at afspejle en mere tiltalende overflade . En papirkurven komprimator kan være skjult under en høj skab eller inde i et køkken spisekammer ud af tapetet.
2 .
Eksperimenter med Affordable Bordplader
Udskiftning køkken bordplader kan være en bekostelig og tidskrævende projekt . Hvis du er på et stramt budget , kan du dække din eksisterende bordplader med en laminat , der er limet direkte over din nuværende. Dette er især effektiv, hvis din nuværende bordplader er i perfekt stand og skal bare have en dekorativ opgradering . Disse laminater kommer i marmor og granit mønstre , som er perfekt til en køkkenbordet . Det er vigtigt at du husker at forsigtigt trykke enhver sømme eller spænder i laminatet materialet .
3 .
Udforsk Cost-Effektiv Vinyl
Vinyl gulvbelægning er kommet en lang vej siden sin første optræden i hjemmet mere end 60 år siden . Den gammeldags og alt for blank teksturer er kommet og gået , og en ny stil er dukket op. Du kan købe individuelle vinyl fliser , der ligner marmor , granit , sten og terra cotta . Disse vinyl fliser er meget omkostningseffektiv , og de er ganske let at anvende . Nogle moderne versioner af vinyl selv har udseende som naturlige træ . Vinyl fliser er også fleksible og modstandsdygtige over for pletter , så du ikke behøver at bekymre dig om at bryde dem eller permanent farvning dit gulv . Moderne køkken opgraderinger behøver ikke at være et dyrt hjem forbedring projekter . Et par simple idéer, vil få dig på din vej til et moderne og nutidigt køkken design .

gode råd og advarsler


 • Bordplader og gulvbelægning behøver ikke at være dyrt at være en god kvalitet . Tjek din lokale discount og hjem butikker for gode tilbud .
 • Installation bordplader og gulve i køkkenet er tricky hjem forbedring projekter . Sørg for at du har gjort din forskning og /eller hyre en professionel .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan se, om en vase er blæst glas ?
 • hvad de skal gøre , hvis din flise ikke svarer
 • hvordan man kan male et glas keramisk backsplash
 • hvordan man kan evaluere gulvtæpper
 • hvordan man bruger bølgepap tin som en backsplash i et køkken
 • gammelt vindue ideer
 • den rette højde af en mur Sconce
 • hvordan man lakering Saltillo flise
 • hvordan man kan ramme & vise et bogstav
 • hvordan man tapet på bagsiden af en reol
 •